Savonlinnan S-market uudistettu valoisaksi ja avaraksi


17.12.2012

Sokoksen kiinteistössä palveleva S-market Savonlinna avataan uudistettuna maanantaina 17. joulukuuta klo 9.00.

Edellisen kerran S-market on uudistettu vuonna 1997, jolloin Sokoksen liiketoiminta Savonlinnassa siirtyi Osuuskauppa Suur-Savolle. Vuonna 2006 tehdyllä kaupalla myös Kiinteistö Oy Savonlinnan Cityn osakkeet, kiinteistö ja siihen liittyvä tontti siirtyivät SOK:lta Osuuskauppa Suur-Savolle.

Uudistetun S-marketin kokonaispinta-ala on n. 930 m², jossa lisäystä aiempaan n. 60 m². Investoinnin kokonaisarvo koneiden ja kaluston osalta on n. 0,65 milj. euroa ja rakennusaikainen työllistämisvaikutus n. 11 henkilötyövuotta.

Muutos S-marketin yleisilmeessä on huomattava, nyt valoisassa ja avarassa marketissa korostuu erityisesti ostamisen helppous ja nopeus. S-marketin kaikki lattiapinnat on uusittu, seinät maalattu ja kylmäkalusteet vaihdettu uusiin, energiaa säästäviin, ovellisiin kalusteisiin. Myös S-Pankin asiakaspalvelupiste on uudistettu tilavaksi ja valoisaksi.

S-marketin päivittäistavaravalikoimissa painottuvat tuoretuotteet sekä pakasteet. Uutuutena marketissa on runsas kalatiski, jota hoitaa ulkopuolinen yrittäjä, Fresh Lake Fish Oy. Käyttötavaravalikoimaa on lisätty ja kokonaan uusia tuoteryhmiä ovat mm. langat, keittiötarvikkeet ja autotarvikkeet.

S-market-päällikkönä toimii Anne-Mari Salmenpää. S-market työllistää n. 12 henkeä.

S-market palvelee ma-pe 9–20, la 9–18, su 12–16.

 

Urakoitsijat:

Pääurakoitsija                     RV Saneeraus Ay, Mikkeli

Vastaava mestari               RV Saneeraus Ay / Toni Laitinen

LVI-urakoitsija                     LVI-Insmerk Oy, Savonlinna

Sähköurakoitsija                 Sähkö-Saimaa Oy, Savonlinna

 

Lisätiedot:

  • toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen, gsm. 0500 553 765
  • marketkaupan johtaja Iiro Siponen, gsm. 050 596 4053