Saimaa Sounds goes Metal jytisee heinäkuussa – Stratovarius Mikkelipuistoon


11.12.2023

Raskaamman musiikin ystäville suunnattu Saimaa Sounds goes Metal -festivaali valloittaa Mikkelipuiston jälleen ensi kesänä. Festivaalin järjestää Osuuskauppa Suur-Savo.

 

Festivaali on yksipäiväinen ja se pidetään perjantaina 26. heinäkuuta. Lauteille nousevat mikkeliläinen kovassa nosteessa oleva Deathropy, folk metal -yhtye Finntroll, metalli- ja konemusiikkia yhdistelevä Turmion Kätilöt sekä power metal -yhtye Stratovarius.

 

‒ Viimevuotinen raskaamman musiikin kokeilu toi runsaasti positiivista palautetta, vaikka sateinen sää sotkikin hieman itse tapahtumaa. Saamamme palautteen pohjalta samantyylistä tapahtumaa uskallettiin lähteä suunnittelemaan jo hyvissä ajoin ja tulevalle kesälle saimmekin oikeastaan juuri ne artistit, joita halusimmekin. Voisi sanoa jo nyt, että luvassa on siis huikea spektaakkeli, hehkuttaa ryhmäpäällikkö Arttu Toroi.

 

Portit tapahtumaan aukeavat klo 17.

 

Saimaa Sounds goes Metal -festivaalin ikäraja on 18 vuotta. Pääsylippujen myynti festivaaleille on juuri alkanut. Lippuja myy Lippu.fi. Isompia yritysten ryhmävarauksia voi tiedustella lisäksi Suur-Savon myyntipalvelusta, puh. 010 764 2000 (pvm/mpm) tai sales.suur-savo@sok.fi.

 

 

 

Lisätietoja:

Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo

p. 050 344 1493, arttu.toroi@sok.fi

 

 

http://saimaasounds.fi/