Saimaa Sounds -festarit järjestetään myös tulevana kesänä Mikkelipuistossa


8.3.2022

Saimaa Sounds vietetään jälleen Mikkelipuistossa heinäkuun viimeisenä viikonloppuna, 29.-30.7.2022. Toista kertaa järjestettävät festarit alkavat perjantaina ysäribileiden merkeissä, jolloin esiintyjinä nähdään mm. ysäribuumin pioneeri, Radio Novan retroperjantaita luotsaava Matti Airaksinen sekä Hitmix:ltä tuttu, Suomen suosituin ysäri-DJ Oku Luukkainen.

Lauantaina pidetään festarifiilis korkealla, kun lavalle nousevat yleisön sydämet energiallaan valloittava, neljä Emma-ehdokkuutta kerännyt Mouhous sekä hurjat platinarajat rikkonut räppäri William.

-Molempiin päiviin julkaistaan vielä myöhemmin yhdet kiinnostusta varmasti herättävät artistit. Perjantai on kokonaan k-18, mutta lauantaille on myynnissä myös ikärajattomia lippuja, kertoo Arttu Toroi Osuuskauppa Suur-Savosta. Lauantaina alueella on erikseen anniskelualue K-18 ja erikseen ikärajaton alue. Liput festareille voi valita sen mukaan.

-Viime kesän Saimaa Sounds-tapahtuman jälkeen saimme runsaasti palautetta ja toiveita, että samantyyliset festarit järjestettäisiin myös tänä kesänä. Viime kesän tapahtuma oli onnistunut ja yleisö oli mielissään tapahtumapaikasta Saimaan rannalla. Päätimme heti, että Saimaa Sounds toteutuu myös tänä kesänä. Toki tälle vuodelle tapahtuman luonnetta hieman muutettiin ja lisäksi tapahtumaan tuotiin myös ikärajatonta tarjontaa summaa Osuuskauppa Suur-Savon toimialajohtaja Kai Nurmi.

Liput festareille ovat myynnissä Lippu.fi -palvelussa ja tapahtumasta lisätietoja löytyy osoitteessa www.saimaasounds.fi sekä Saimaa Sounds:n somekanavissa.

 

Lisätietoja:

Kai Nurmi, toimialajohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 0400 942 141

Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 344 1493