S-ryhmän Hallinnon Syyspäivät Mikkelissä


8.9.2017

S-ryhmän ylin luottamusjohto kokoontuu tulevan viikonlopun aikana S-ryhmän Hallinnon Syyspäiville Mikkeliin.

Hallinnon Syyspäivillä on pitkät perinteet. Ensimmäisen kerran koko S-ryhmän johto kattaen osuuskauppojen hallitusten ja hallintoneuvostojen edustajat kokoontui yhteisten asioiden ääreen vuonna 1984 Vaasassa. Kimmokkeena tapahtumalle oli uusi S-ryhmän strategia, ja mm. alueosuuskauppamallin luominen. Tässä yhteydessä pääjohtaja Pesonen halusi yhdistää kaikki S-ryhmän voimat yhteisen strategian taakse, ja osuuskauppojen hallinto nähtiin tässä keskeiseksi ryhmäksi. Tästä on kulunut 33 vuotta, jona aikana S-ryhmä ja alueosuuskaupat ovat kulkeneet pitkän, vaiherikkaan ja menestyksellisen tien. Hallinnon Syyspäivät on saanut vähin erin uutta muotoa S-ryhmän kehityksen myötä, ja tapahtuma on tänä vuonna entistä keskeisempi osa S-ryhmän johtamisjärjestelmää.

Tänä vuonna tapahtumien keskipisteenä toimii Mikkelin tori, jolle on pystytetty jättiteltta juhlallisuuksia ja konsertteja varten. – Tulossa on Mikkelin syksyn superviikonloppu liigastartteineen, konsertteineen ja juhlineen, toteaa toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen.

Hallinnon Syyspäivät kokoaa yhteisten teemojen ääreen 750 hallinnon edustajaa ja puolisoa. Teemoina ovat S-ryhmän strategiset kysymykset, mm. digitalisaatio, kaupan kansainvälistyminen sekä hinnan ja laadun suhde. Juhlapuhujana Mikkelissä esiintyy Suomen Pankin pääjohtaja Erkki Liikanen, joka avaa talouden ja yhteiskunnan murrosta paitsi pääjohtajan, niin myös komisaarin, ministerin ja entisen mikkeliläisen näkökulmasta.

Tapahtuman järjestäjänä toimii SOK-yhtymän pääjohtajan toimeksiannosta Jollas Instituutti ja paikan päällä isäntänä Osuuskauppa Suur-Savo.

 

Lisätietoa

Osuuskauppa Suur-Savo
toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen
puh. 0500 553 765

SOK
HRD-johtaja Pekka Ruuth
puh. 0500 414 383