S-market Ristiina uudistuu remontin myötä


26.1.2022

S-market Ristiinassa toteutetaan keväällä 2022 mittava uudistus. Remontti alkaa Alkon omalla konseptiuudistuksella tammikuussa, jonka myötä Alkon tilat muuttuvat ja Alkon sisäänkäynnin paikka vaihtuu. Alkolta vapautuviin tiloihin rakennetaan S-marketille toimistotilat sekä uusi asiakas-wc. Tilamuutosten myötä S-marketin tila laajenee.

-Uutena lisäpalveluna asiakkaille toteutuu leipäosaston yhteyteen rakennettava paistopiste, joka tuo tullessaan niin makeita kuin suolaisia herkkuja. Paistopisteen yhteyteen tulee myös kahviautomaatti. Tuoreiden leivonnaisten tuoksu houkuttelee herkkuostoksille ja mukaan voi myös napata kupillisen tuoretta kuumaa kahvia! Juomaosasto saa myös lisätilaa ja siellä valikoimissa tullaan painottamaan paikallisia tuotteita, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon marketkaupan johtaja Satu Nieminen.

-S-marketiin tulee myös konseptin mukainen Verkkokaupan noutopiste. Pisteestä on kätevää napata etukäteen tilatut ostokset vaikkapa mökkireissulle, unohtamatta niitä saunajuomia, lisää S-market Ristiinan marketpäällikkö Heidi Tarvainen. Myymälän jätekatos ja lastaussilta päivitetään turvallisuuskriteerit huomioiden. Lisäksi kassalinjasto uusitaan ja uutena palveluna tarjotaan kaksi hihnallista pikakassaa, jolloin isommatkin ostokset hoituvat sujuvasti asiakkaalta itsepalveluna.

Remontin yhteydessä uusitaan ja päivitetään rakennustekniikkaa ja -automaatiota sekä korjataan vanhempaa lattiapäällystettä. Marketin kaikki kylmäkalusteet uusitaan energiatehokkaammaksi. Investointi kokonaisuudessaan maksaa noin 1,5 miljoonaa euroa ja aikataulullisesti sen tulisi olla valmis ennen kiireistä kesäkauppaa. Remontilla parannetaan myymälän toimivuutta ja tarjotaan asiakkaille uusia lisäpalveluja sekä viihtyisämpää ympäristöä asiointiin sekä tietysti henkilökunnalle asianmukaiset ja turvalliset tilat työskennellä. Remontti etenee vaiheittain, joten liiketoiminta jatkuu normaalisti koko remontin ajan.

Heidin mukaan remontti on henkilökunnan keskuudessa kovasti odotettu uudistus ja sen myötä on ilo tarjota tulevana kesänä asiakkaille entistä parempi palveluvalikoima viihtyisissä ja ajan henkeen päivitetyissä tiloissa.

 

Lisätietoja:

Satu Nieminen, marketkaupan johtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, puh. 010 764 0003