Ruoan verkkokauppa avautuu 21.3.2019 S-market Urpolaan Mikkeliin


21.3.2019

Kauppakassi on ruoan verkkokauppa, josta teet vaivattomasti ruokaostokset netissä. Kauppakassi toimii maanlaajuisesti jo 16 paikkakunnalla.

Kauppakassi avautuu S-market Urpolan tiloissa 21.3.2019. Asiakkaalla on valittavissaan laaja tuotevalikoima myymälän lähes 9000 tuotteesta. Asiakas voi käyttää joko itsepalveluna toimivia näppäriä noutolokerikkoja tai ostosten kotiinkuljetusta.

Tilaaminen

Tilaaminen tapahtuu Foodie.fi-sivuston kautta (www.kauppakassisuursavo.fi). Asiakas valitsee tilauksen yhteydessä haluamansa noutopäivän ja noutoaikaikkunan. Hän tilaa ja maksaa ostokset verkkokaupassa. Tämän jälkeen tilaus siirtyy myymälän käsiteltäväksi ja keräiltäväksi. Kun tilaus on noudettavissa, asiakas saa tekstiviestillä ilmoituksen ja noutokoodin.

Noutokoodilla asiakas pääsee sisään Kauppakassin noutotiloihin ja saa samalla koodilla oman lokeronsa auki. Kotiinkuljetuksessa puolestaan ostokset keräillään valmiiksi myymälässä ja toimitetaan asiakkaan valitseman aikaikkunan puitteissa hänelle kotiin.

 

Noutomyynti:

Kotiinkuljetus:

 

Alkoholituotteiden myynti on suunniteltu aloitettavaksi verkkokaupassa kevään aikana. Mikäli tuotteissa on alkoholia tai tupakkatuotteita, henkilökunta käy tarkastamassa asiakkaan iän noudon yhteydessä ja kuittaa tapahtuman omalla henkilökohtaisella koodillaan.

Aukioloajat ja hinnoittelu

S-market Urpolan Kauppakassin noutopiste on avoinna maanantaista lauantaihin klo 10 – 21. Noutopiste sijaitsee S-market Urpolassa myymälän takana, lastauslaiturin vieressä. Noutopisteenä toimivat kylmälokerikot.

Ostosten toimitusmaksu noutolokerikosta on alkaen 5,90 €/tilaus. Toimitushinnoissa käytetään kelluvaa hinnoittelua. Tarkemmat tiedot löydät verkkokauppamme sivuilta.

Kotiinkuljetuksen toimitusmaksu on alkaen 12,90 €/tilaus. Tarkemmat tiedot ja kuljetusalueet löytyvät verkkosivuiltamme. Tilausta tehtäessä järjestelmä tarkistaa, onko asiakas toimitusalueellamme.

Kauppakassi palvelee myös kotihoidon asiakkaita Juvalla ja Mäntyharjulla.

 

Yhteyshenkilöt

Osuuskauppa Suur-Savo:

Iiro Siponen, iiro.siponen@sok.fi, puh 010 764 0003

Satu Nieminen, satu.nieminen@sok.fi, puh. 010 764 0016

S-market Urpola: Silva Laukkarinen, silva.laukkarinen@sok.fi, puh. 010 764 1101

 

www.kauppakassisuursavo.fi