Suur-Savon Leipomo lahjoitti MiKi:n, MP:n ja PU 62:n junioreille yhteensä 2400 € – Elokuussa hyväntekeväisyysyhteistyö jatkuu MAHL:n kanssa


1.8.2023

Suur-Savon Leipomo tekee vuonna 2023 hyväntekeväisyysyhteistyötä eri toimijoiden kanssa, jonka avulla tuetaan lasten ja nuorten liikuntaa sekä hyvinvointia Etelä-Savossa. Ruisleivällä hyvää -kampanjassa jokaisesta myydystä isosta Marskin arinaruisleivästä lahjoitetaan 10 senttiä kulloinkin vuorossa oleville yhteistyötahoille, joiden toiminnassa tuki kohdistuu lasten ja nuorten hyväksi.

Touko-heinäkuun aikana jokaisesta myydystä isosta Marskin arinaruisleivästä lahjoitettiin Mikkelin Kissojen, Mikkelin Palloilijoiden ja Porrassalmen Urheilijat -62 ry:n junioritoimintaan yhteensä 2400 €, josta jokainen seura sai 800 € tukisumman. Tukisumma käytettiin kaikkien seurojen toimesta heidän järjestämiinsä jalkapallokouluihin.

Hyväntekeväisyysyhteistyö jatkuu elo-syyskuussa Mikkelin alueen harrasteliigat MAHL:n kanssa. MAHL:n kanssa tehtävällä hyväntekeväisyysyhteistyöllä tuetaan lasten ja nuorten kerhotoiminnan järjestämistä ja kerhoihin voi osallistua ilman aikaisempaa kokemusta seuratoiminnasta. Kerhot ovat ns. matalankynnyksen liikunta- ja lajikerhoja. Hyvää ruisleivällä -kampanjasta saatu tuki käytetään kerhotoiminnan järjestämiseen ja sillä katetaan mm. kerhotiloista sekä ohjaajien palkoista kertyviä kustannuksia.

– On mahtavaa tehdä yhteistyötä Suur-Savon Leipomon kanssa ja mahdollistaa lapsille liikkumisen iloa. Meidän järjestämä lasten ja nuorten kerhotoiminta pyritään pitämään edullisena, jotta kaikki lapset ja nuoret pystyisivät harrastamaan liikuntaa, kertoo Mikko Luukkonen MAHL:sta. Tulevaan kerhotarjontaan kuuluvat perhekerho (3–10-vuotiaat), harrastevoimistelukerho (7–12-vuotiaat), tyttökerho (4–12-vuotiaat), korttelisäbä (7–12-vuotiaat) ja perhesäbä (3–6-vuotiaat). Lisätietoja kerhotoiminnasta ja niihin osallistumisesta löytyy MAHL:n verkkosivuilta osoitteesta mahl.fi.

– Kuluva vuosi hyväntekeväisyysyhteistyön merkeissä on ollut antoisa ja arvojemme mukainen, haluammehan kantaa vastuuta ympäristöstämme ja sitä kautta koko Etelä-Savosta, iloitsee kenttäpäällikkö Ilkka Kari Osuuskauppa Suur-Savosta. Olemme alueellinen yritys ja Etelä-Savo on kotikenttämme ja tämän alueen hyväksi toimimme. Hyvää ruisleivällä -kampanjan avulla meille on tärkeää tukea lasten ja nuorten liikuntaa sekä hyvinvointia, jatkaa kenttäpäällikkö Ilkka Kari.

Lisätietoja:

Ilkka Kari, kenttäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 040 723 4747