Ravintola Pruuvi ja Päämaja Osuuskauppa Suur-Savolle


25.9.2014

Osuuskauppa Suur-Savo on ostanut Ravintola Pruuvin ja Panimon ravintola Päämajan liiketoimin-nan Oxa-konserniin kuuluvalta Porraslämpö Oy:ltä. Ravintolatilat on vuokrattu Mikkelin Liikemies-tenseura r.y.:ltä. Toteutunut liiketoimintakauppa vahvistaa Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajien palvelutarjontaa.

– Ravintolat sijaitsevat keskeisellä paikalla Mikkelin keskustassa ja niillä on erinomainen maine sekä laaja ja vakiintunut asiakaskunta. Lisäksi ne täydentävät hyvin osuuskaupan ravintolatoimialaa, sanoo toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen.

Kaupassa osuuskaupalle siirtyvät Ravintola Pruuvin ja Panimon ravintola Päämajan liiketoiminta sekä irtaimisto. Osuuskauppa Suur-Savon hallitus hyväksyi liiketoimintakaupan kokouksessaan 24.9. Liiketoiminta siirtyy Osuuskauppa Suur-Savolle 27.10.2014, jolloin ravintolat ovat suljettuina järjestelmämuutosten vuoksi yhden vuorokauden ajan. Samalla ravintolat liitetään bonustoimipaikoiksi. Päämaja ja Pruuvi ovat työllistäneet 23 henkilöä ja koko henkilökunta siirtyy osuuskaupalle vanhoina työntekijöinä. Ravintolapäällikkönä jatkaa Mika Pippuri ja keittiöpäälliköksi on nimitetty Petri Tiainen, joka toimii myös osuuskaupan ruokatuotekehityspäällikkönä.

Sekä Päämaja että Pruuvi tulevat jatkamaan nykyisillä liikeideoilla ja aukioloajoilla. Päämaja jatkaa Saimaan Juomatehtaan Panimon ravintolana. Se on avoinna viikon jokaisena päivänä ja palvelee viikonloppuisin 03:een saakka. Juomien lisäksi Päämajassa on tarjolla pubiruokaa ja arkisin noutopöytälounas. Pruuvissa on tarjolla á la carte -annoksia ja lounasaikana noutopöytä. Molemmat ravintolat liitetään osaksi osuuskaupan majoitus- ja ravintolakaupan myyntipalvelua.

Kaupan osapuolten yhteisestä sopimuksesta kauppahintaa ei julkisteta.

 

 

Lisätiedot:  Toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen, gsm 0500 553 765

Toimitusjohtaja Pertti Oksa, gsm 0500 555 366

Matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Kai Nurmi, gsm 0400 942 141