Prisman verkkokaupan ja Hope ry:n yhteinen joululahjakeräys tekee paluun


8.11.2023

Prisma.fi:ssä lahjoitetut tuotteet toimitetaan Hope ry:n kautta vähävaraisille lapsiperheille asiakkaan valitsemalla paikkakunnalla. Suosittu kampanja on käynnissä 10.12. saakka.

 

Verkkokaupan joululahjakeräys on helppo tapa tehdä hyvää – vaikka omalta kotisohvalta käsin. Lahjoittaa voi lähes minkä tahansa Prisman verkkokaupan laajasta valikoimasta löytyvän tuotteen tai vaikka useampia, oman budjetin mukaan. Muita kuluja lahjoituksesta ei tule, sillä Prisma tarjoaa lahjojen toimituksen Hope ry:lle.

 

”Jos sopivan lahjan keksiminen tuntemattomalle lapselle tai nuorelle tuntuu haastavalta, kannattaa tutustua Prisma.fi:stä löytyvään, Hope ry:n koostamaan toivelistaan. Toiveiden joukosta löytyy esimerkiksi pehmoleluja, kirjoja, vaatteita, talvivarusteita, pussilakanasettejä sekä nuorten toivomia kosmetiikkatuotteita ja elektroniikkaa”, vinkkaa S-ryhmän käyttötavarakaupan johtaja Virpi Viinikainen.

 

Mukana kampanjassa on 17 paikkakuntaa eli Hopen toimipistettä, joiden joukosta asiakas voi valita, minne hänen lahjoituksensa kohdistuu. Paikkakunta valitaan verkkokaupassa toimitustapavalinnan yhteydessä. Hopen vapaaehtoiset toimittavat lahjat paikallisille apua tarvitseville lapsille ja nuorille.

 

Prisma.fi:n kautta tehtävien lahjoitusten lisäksi Prisma Mikkeli tekee Hopen paikallisosaston kanssa muutakin yhteistyötä.

 

”Mikkelin Prismalla on Hopen organisoimana ruokakassikeräys sekä lahjakeräys. Näitä keräyksiä on toteutettu jo useana vuonna”, kertoo Prisma-johtaja Jari Liimatainen.

 

Ruokakassikeräyksessä lahjoittaja valitsee haluamansa hintaisen ruokakassin ja Hope toimittaa kassit vähävaraisille lapsiperheille. Joululahjakeräyksessä puolestaan lasten ja nuorten lahjatoiveet löytyvät Prismasta joulukuusesta. Lahjoittaja tuo ostamansa lahjan Prisman infoon tai Hopelle, joka toimittaa lahjat perille. Ruokakassi- ja lahjakeräykset Prisma Mikkelissä alkavat 25.11.

 

”Lahjakeräys on ollut aina todella suosittu. On hienoa, että ihmiset haluavat auttaa, sillä apua tarvitaan monessa perheessä. Meidän yksiköllemmehän tämä on todella helppo ja vaivaton tapa olla avuksi”, jatkaa Liimatainen.

 

Yhä useampi lapsiperhe tarvitsee apua

 

Prisman verkkokauppa ja Hope ry tekevät yhteistyötä jo kuudetta kertaa.

 

”Viime vuonna jouduimme pitämään taukoa verkkokaupan uudistuksen vuoksi, ja saimme monilta asiakkailtamme viestejä siitä, kuinka tätä keräystä viime jouluna kaivattiin. Olemmekin erittäin innoissamme, että voimme taas tarjota mahdollisuuden lahjoittaa jouluiloa helposti”, Viinikainen iloitsee.

 

Perheiden avun tarve on jälleen tänä vuonna kasvanut, ja yhä useampi perhe on pyytänyt apua Hope ry:ltä.

 

”Toiveenamme on muistaa mahdollisimman montaa vuoden aikana apuamme saanutta lasta sekä nuorta joululahjalla. Kannustamme ihmisiä liittymään auttamisen ketjuun ja mahdollistamaan tätä jouluiloa kanssamme. Tämä Prisman verkkokaupan kanssa toteutettava keräys on siihen hyvä tapa”, sanoo Hope ry:n toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

 

Kampanja-aika on tänä vuonna aiempaa pidempi, marraskuun alusta joulukuun 10. päivään saakka. Näin kaikki lahjat ehditään jakaa saajilleen hyvissä ajoin ennen jouluaattoa.

 

Tutustu keräykseen ja lahjoita Prisma.fi:ssä 10.12. mennessä: https://www.prisma.fi/kategoriat/1838/hope-joululahjaideat (huom. linkki alkaa toimia vasta kampanjan käynnistyessä)

 

Lisätietoja:

Virpi Viinikainen, S-ryhmän käyttötavarakaupan johtaja, virpi.viinikainen@sok.fi, puh. 010 768 1080

Jari Liimatainen, Prisma-johtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, jari.liimatainen@sok.fi, puh. 0500 845 175