Prisma Pieksämäki harjakorkeudessa


8.6.2018

Prisma Pieksämäen harjannostajaisia vietettiin 8. kesäkuuta Veturitorilla järjestettävällä koko kansan juhlalla. Uuden, 10 000 neliön hypermarketin avajaisia päästään viettämään marraskuussa.

Prisman laaja päivittäistavaravalikoima täydentyy mm.  paistopisteellä ja palvelulinjastolla. Prisman kattavaa käyttötavaravalikoimaa laajennetaan lisäksi isoilla kodinkoneilla.  Prisman yhteyteen avataan Kesäpiha-myymälä, kauneuden erikoisliike Emotion ja parturi-kampaamo Hiusässä. Asiakkaita palvelevat S-Pankin ja asiakasomistajapalveluiden lisäksi LähiTapiolan palvelupiste. Huhtikuussa avattu Ravintola UKKO Bistro & Deli toimii Prisman kahvila-ravintolana Veturitalleilla. Piha-alueelle Prisman yhteyteen tulevat lisäksi ABC-polttoaineenjakelu sekä ABC Car Wash ‑autonpesulinjasto.

Prisma Pieksämäen budjetoitu kokonaismyynti on 25 miljoonaa euroa. Nykyisen S-market Pieksämäen myynti on ollut 15 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa nykyisessä S-marketissa on noin 30 ja he siirtyvät vanhoina työntekijöinä Prismaan. Lisäksi rekrytoidaan noin 20 uutta työntekijää. Johtaja- ja päällikköhaku on käynnissä parhaillaan ja nimet selviävät juhannukseen mennessä. Muun henkilöstön haku alkaa elokuussa.

Prisma Pieksämäen kokonaisinvestointi on yhteensä 20 milj. euroa ja hankkeen työllistävä vaikutus 340 henkilötyövuotta. Pääurakoitsijana toimii Rakennusliike U. Lipsanen Oy. Rakentamisessa ja suunnittelussa on käytetty mahdollisimman paljon paikallisia rakentajia.

 

Urakoitsijat ja suunnittelijat:

Pääurakoitsija                 
Rakennusliike U. Lipsanen Oy
Valvoja                              Suomen Controlteam Oy
Arkkitehtisuunnittelu       Arkkitehtitoimisto Art Michael.fi
Rakenne- ja betonielementtien suunnittelu  Wise Group Finland Oy
Geo-suunnittelu               Ramboll

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen
puh. 0500 553 765

marketkaupan johtaja Iiro Siponen
puh. 050 596 4053