Prisma Mikkelin peruskorjaus alkaa syksyllä


6.6.2024

Osuuskauppa Suur-Savon hallitus on hyväksynyt Mikkelin Prisman peruskorjauksen investointisuunnitelman. Investoinnin kustannus on yhteensä noin 17 miljoonaa euroa. Mittava remontti alkaa syksyllä 2024 ja valmistuu myymälätilojen osalta kesäkuussa 2025. Kokonaisuudessaan muutostyöt ovat valmiina syksyllä 2025. Myymälä on auki koko remontin ajan.

Prisma Mikkeli on rakennettu vuonna 1994. Edellinen peruskorjaus ja laajennus kiinteistöön on tehty vuonna 2009. Nyt toteutettavan peruskorjauksen yhteydessä tehdään yläpohjarakenteiden vahvistus, liiketoiminnan tarvitsemat tilamuutokset sekä rakennetaan energiankierrätysjärjestelmä. Liiketoiminnan osalta uudistetaan kaikki kalusteet. Myös Prisman ravintolamaailma uudistetaan täysin.

− Kiinteistö ja myymäläkalusteet ovat odottaneet peruskorjausta jo useamman vuoden, nyt uusitaan sekä kylmät että lämpimät kalusteet. Kiinteistöteknisten korjausten lisäksi myymälään rakennetaan mm. paistopisteelle uusi tila ja ruuan verkkokaupalle noutopiste. Odotettu uudistus on myös viherpiha. Lisäksi uudistetaan palvelutiski, kassat uusitaan ergonomisiksi ja itsepalvelukassojen alue päivitetään. Myös henkilökunnan tauko- ja pukuhuonetilat uudistetaan, kertoo marketkaupan johtaja Satu Nieminen.

Remontti toteutetaan vaiheittain siten, että myymälä voidaan pitää auki koko remontin ajan. Pääurakoitsijana toimii mikkeliläinen Kaarirakennus Oy.

 

Lisätietoja:

marketkaupan johtaja
Satu Nieminen
puh. 050 517 0374
satu.nieminen@sok.fi