Prisma Mikkeli ja Hope ry tarjoavat uudenlaisen mahdollisuuden lahjoittaa jouluiloa vähävaraisille lapsille


16.11.2020

Prisman verkkokaupassa voi nyt lahjoittaa jouluiloa myös mikkeliläisille vähävaraisille lapsille ja nuorille

Prisman verkkokaupassa voi ryhtyä joulupukiksi myös tänä syksynä. Yhteistyössä Hope ry:n kanssa järjestettävä lahjoitusmahdollisuus laajenee tänä syksynä valtakunnalliseksi, ja lahjoittaja saa valita 19 paikkakunnan joukosta, minne hänen lahjoituksensa ohjautuu. Mukana keräyksessä on myös Mikkeli. Hopen paikalliset vapaaehtoiset paketoivat verkkokaupasta ostetut lahjat ja toimittavat ne alueella asuville vähävaraisille lapsiperheille.

Hope – Yhdessä ja Yhteisesti ry on suomalaisten äitien perustama järjestö, joka tukee vähävaraisia lapsia ja nuoria. Prisman verkkokauppa tekee yhteystyötä Hope ry:n kanssa nyt neljättä kertaa, ja vuosien aikana verkkokaupan kautta on lahjoitettu jo tuhansia joulupaketteja. Aiemmin verkkokaupan kautta lahjoittaminen on onnistunut vain pääkaupunkiseudulla asuville perheille, mutta sekä Hope ry että Prisman asiakkaat ovat toivoneet lahjoitusmahdollisuuden laajenemista valtakunnalliseksi.

Tänä vuonna mukana keräyksessä on 19 paikkakuntaa eri puolilta Suomea, myös Mikkeli, joten apu on helppo kohdistaa juuri oman kotiseudun vähävaraisille lapsille, ja lahjoituksen voi tehdä korona-aikaan sopivasti ja turvallisesti kotisohvalta käsin. Verkkokaupasta ostetut joululahjat toimitetaan asiakkaan valitsemaan Hope ry:n toimipisteeseen, jossa vapaaehtoiset paketoivat lahjat ja toimittavat ne paikallisille, apua tarvitseville lapsiperheille. Lahjoituspaikkakunta valitaan Prisman verkkokaupassa ostosta viimeistellessä, toimitustapavalinnan yhteydessä.

Miten valita lahja lapselle, jota ei tunne?

Lahjan valitseminen tuntemattomalle lapselle tai nuorelle voi tuntua haastavalta. Tämän vuoksi Hope ry on kerännyt Prisman verkkokauppaan esimerkkejä tuotteista, joita eri-ikäiset lapset ovat toivoneet. Listalta löytyy esimerkiksi lautapelejä, legoja, nukkeja ja vaatteita. Nuorille mieleisiä ja tarpeellisia joululahjoja ovat esimerkiksi kuulokkeet tai kosmetiikkatuotteet. Lahjoittaa voi kuitenkin minkä tahansa Prisman verkkokaupasta löytyvän tuotteen. Tänä vuonna uutena vaihtoehtona mukana on myös jouluherkkupaketteja kahdessa eri hintaluokassa. Pakettiin on koottu valikoima tuttuja, koko perheelle maistuvia jouluherkkuja, kuten suklaakonvehteja ja glögiä.

Joululahjatilauksia Hope ry:lle voi tehdä Prisman verkkokaupassa 13.12.2020 asti, jotta kaikki paketit ehtivät saajilleen jouluaattoon mennessä.

 

Lue lisää: www.prisma.fi/fi/prisma/hope

Mukana olevat paikkakunnat: Hyvinkää-Riihimäki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kokkola, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pori, pk-seutu, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Tampere, Vaasa