Osuuskauppa Suur-Savon uusi autokaupan myymälä Savonlinnassa valmis


31.8.2021

Osuuskauppa Suur-Savon uusi autokauppa Savonlinnan Mertalassa avataan keskiviikkona 1.9.2021. Autokaupan nykyiset toiminnot siirtyvät Karjalantieltä uuteen osoitteeseen Mertajärventie 4. Osuuskauppa Suur-Savo rakennutti Mertalaan uuden kiinteistön autokaupan liiketoiminnalle, aiemmin Karjalantiellä toimittiin vuokratiloissa.

Uudessa autokaupassa on Etelä-Savon Auton Toyota-myymälä sekä merkkihuollot Toyotalle, Nissanille, Opelille ja Mercedes-Benzille. Uutena Savonlinnassa on monimerkkikorjaamo Karla, joka Suur-Savon autokaupalla on jo Mikkelissä. Savonlinnan uusissa tiloissa toimii myös A-katsastus.

− Näiden palvelujen myötä meillä on tarjota todella täyden palvelun autotalo, toteaa autokaupan toimialajohtaja Ilkka Häkkänen. − Autokaupan tilat Karjalantiellä olivat tulleet käyttöikänsä päähän eivätkä soveltuneet nykyaikaisen autokaupan tarpeisiin. Päätökseen autokaupan siirtymisestä Mertalaan vaikutti myös parempi sijainti. Nyt mm. vaihtoautoille saatiin lisää tilaa ja näkyvyyttä, hän jatkaa.

Autokaupan kanssa samalla tontilla sijaitsevan S-marketin yhteyteen avautuu ensi viikolla lounaskahvila Mertala. Tontilla on myös pari viikkoa sitten uudistettuna avattu ABC-automaattiasema. ABC-automaatista voi tankata ympäri vuorokauden ja tankkausostoista saa S-Etukortilla tankkausbonusta. Asemalta on saatavissa 95E- ja 98E-bensiiniä, moottoripolttoöljyä sekä korkealaatuista Smart-dieseliä. Lisäksi Mertalan ABC on ainoa paikka Savonlinnassa, josta saa tankattua ympäristö­ystävällistä ja uusiutuvaa Nero-dieseliä.

Autokaupan investoinnin kokonaiskustannus oli noin 5,5 milj. euroa. Henkilökuntaa Etelä-Savon Autossa Savonlinnassa on 22 henkilöä.

 

Lisätietoja:
autokaupan toimialajohtaja Ilkka Häkkänen, puh. 050 375 0106