Osuuskauppa Suur-Savon kesätyöhaku käynnistyy


18.12.2023

Osuuskauppa Suur-Savo palkkaa kesäkaudelle 2024 noin 950 kesätyöntekijää ja harjoittelijaa. Työtä on tarjolla kaikilla osuuskaupan toimialoilla eri puolilla toimialuetta. Kesätyöhaku 18 vuotta täyttäneille on avoinna 18.12.2023 – 29.2.2024 ja alle 18-vuotiaiden kesätöiden hakuaika on 4.3.2024 –1.4.2024.

 

Kesätyöntekijöitä haetaan erilaisiin asiakaspalvelutehtäviin Prismoihin, S-marketeihin, Sale-yksiköihin ja ABC-liikennemyymälöihin sekä majoitus- ja ravitsemiskauppaan. Lisäksi kesätöitä on tarjolla Suur-Savon leipomossa.

 

‒ Kesä on Etelä-Savossa vilkasta lomailukautta, joten toimipaikoissamme riittää tekemistä ja uusia työkavereita tarvitaan. Ensikertalaistenkaan ei tarvitse epäröidä hakemista, sillä perehdytämme kattavasti kaikki työntekijät. Ja pitää muistaa, että positiivisella asenteella ja halulla oppia uutta pärjää jo pitkälle, sanoo Osuuskauppa Suur-Savon henkilöstöjohtaja Tuula Lyytikäinen.

 

Osuuskauppa Suur-Savossa kesätyöntekijät (Tutustu ja tienaa -harjoittelijoita lukuun ottamatta), pääsevät kattavien henkilöstöetujen piiriin heti työsuhteen alettua. Työsuhteiden kestot vaihtelevat, mutta suurin osa kesätyöjaksoista ajoittuu kesä-elokuulle. Kausityöntekijöitä voidaan kuitenkin tarvita joissakin toimipaikoissa aina pääsiäissesongista syksyyn saakka.

 

‒ Aloitamme haastattelut ja teemme valintoja jo hakuaikana, joten hakemus kannattaa laittaa tulemaan heti. Yli 18-vuotiaille hakijoille ilmoitamme valinnoista viimeistään 26.4. mennessä ja alle 18-vuotiaille 15.5. mennessä, sanoo Lyytikäinen.

 

Lisätietoa Osuuskauppa Suur-Savon kesätyöpaikoista ja hakuprosessista sekä sähköinen hakulomake löytyvät osoitteesta suursavo.fi/kesätyö. Sieltä löytyy myös yksityiskohtaisempia tehtävänkuvauksia, inspiroivia kesätyökokemuksia ja uratarinoita sekä usein kysyttyjä kysymyksiä.

 

 

 

Lisätietoja:

henkilöstöjohtaja Tuula Lyytikäinen, tuula.lyytikainen@sok.fi, puh. 050 562 9200