Osuuskauppa Suur-Savon juhlavuosi huipentui autoarvontaan


23.12.2016

Osuuskauppa Suur-Savon 100-vuotisjuhlavuoden autoarvonta suoritettiin Kauppakeskus Stellan Tähtitorilla 23.12.2016 klo 12.00.

Pääpalkinto, uusi Toyota Yaris Hybridi -henkilöauto, arvottiin kaikkien juhlavuoden aikana auton kuukaudeksi käyttöön voittaneiden kesken. Virallisena valvojana toimi ylikonstaapeli Toni Reinikainen.

Toyota Yaris Hybridin voitti Seppo Kosonen Savonlinnasta.

Samassa tilaisuudessa ojennettiin osuuskaupan juhlavuoden lahjoitukset Mannerheimin Lastensuojeluliiton Ole pienen puolella -kampanjaan sekä Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan diakoniatyölle.

Ole pienen puolella -kampanjan tukisumma oli 40 000 euroa, jolla tuetaan perheitä ympäri maakuntaa perhekummi- ja perhekahvila- sekä vertaisryhmätoiminnan kautta. Tavoitteena on eri tavoin vanhempia tukemalla ehkäistä lasten yksinäisyyttä ja syrjäytymistä.

Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan diakoniatyön lisäksi juhlavuoden lahjoituskohteina ovat Savonlinnan ja Pieksämäen seurakunnat. Yhteensä lahjoitus on 10 000 euroa ja seurakunnat ohjaavat nämä lahjoitusvarat eniten apua tarvitseville.

Juhlavuoden kunniaksi tuetaan myös 30 000 eurolla lasten sekä nuorten liikuntaa ja urheilua Kannustajat-konseptin kautta.

 

Lisätietoja 
toimitusjohtaja
Heikki Hämäläinen
puh. 0500 553 765