Osuuskauppa Suur-Savon hotellien tekstiilit pestään jatkossa Etelä-Savossa


1.10.2018

Osuuskauppa Suur-Savo ja Mikkelin Pesula Oy allekirjoittavat 4.10. yhteistyösopimuksen, jonka ansiosta Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkelin, Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnan ja Kesähotelli Tottin hotellitekstiilit pestään jatkossa Mikkelin Pesulassa.

– Osuuskauppa Suur-Savolle on tärkeää, että tekstiilit pestään omassa maakunnassa ja haluamme olla mukana tukemassa paikallista elinkeinoa. On hienoa, että Mikkelin Pesula lähti mukaan hotelli­tekstiilien vuokraamiseen ja huoltamiseen. Näin meillä on yhteistyökumppani lähellä ja pystymme entistä paremmin huomioimaan asiakkaidemme tarpeet. Samalla sopimuksen ansiosta meille tulee täysin uudet tekstiilit sekä myös jotain normaalista poikkeavaakin, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Kai Nurmi.

– Säästämme joka kuukausi omakotitalon vuosikulutuksen verran vettä, käytämme keittiömme hukkalämpöä huoneidemme lämmittämiseen sekä olemme luopuneet muovipillien käytöstä. Tämä yhteistyösopimus tukee hienosti sitä vastuullisuustyötä, mitä olemme Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkelissä ja Savonlinnan Seurahuoneella tehneet jo pitkään, sanoo hotellinjohtaja Kari Hänninen.

– Mikkelin Pesula Oy on tyytyväinen solmittuun yhteistyösopimukseen. Sopimus on pesulalle merkittävä. Solmitun yhteistyösopimuksen myötä Mikkelin Pesula Oy keskittyy sairaalatekstiilien lisäksi hotellitekstiilien vuokraamiseen ja huoltamiseen. Solmitun kumppanuuden myötä Osuuskauppa Suur-Savon hotellien asiakkaat tulevat saamaan uudet, puhtaat ja katseenkestävät tekstiilit, jotka osaltaan lisäävät miellyttävää asiakaskokemusta. Samalla hotellit saavat joustavan, nopean ja asiakasystävällisen palvelun aivan kotinurkilta, toteaa Mikkelin Pesula Oy:n toimitusjohtaja Kari Rämö. – Pesulan kannalta tämä sopimus tulee juuri sopivaan aikaan, sillä Mikkelin Pesula Oy on parhaillaan investoimassa ja laajentamassa toimintojaan. Investointi valmistuu hotellien kannalta sopivasti ensi kesän sesonkia ajatellen. Investointi mahdollistaa jatkossa tuotannon kasvattamisen, kustannusten tehostamisen ja palvelujen parantamisen nykyisille ja tuleville asiakkaille, hän jatkaa.

Osuuskauppa Suur-Savon hotelleissa on yhteensä 372 huonetta; Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkelissä 175 huonetta, Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnassa 84 huonetta ja Kesähotelli Tottissa 113 huonetta. Sopimuksen arvo on sopimuskaudelle n. 750 000 euroa.

Lisätietoja:
Osuuskauppa Suur-Savo
matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Kai Nurmi, puh. 010 764 0005
hotellinjohtaja Kari Hänninen, puh. 010 764 2101

Mikkelin Pesula Oy
toimitusjohtaja Kari Rämö, puh. 0440 367 567