Osuuskauppa Suur-Savon autokauppa laajenee Etelä-Suomeen


1.2.2021

Osuuskauppa Suur-Savo laajentaa autokauppaa avaamalla vaihtoautoliikkeen Vantaalle osoitteeseen Petikontie 3. Myymälässä on noin 1000 neliötä sisätilaa ja lisäksi hyvin Kehä 3:n varrelle näkyvä pihatila. Vantaalle on tarkoitus saada n. 100−150 käytetyn ajoneuvon valikoima ja lisäksi kaikkien myyjien myytävissä on koko Suur-Savon autokaupan muu yli 400 käytetyn ajoneuvon valikoima.

− Myyjämme myyvät jo nyt tehokkaasti vaihtoautoja ristiin nykyisten toimipisteidemme välillä ja Vantaan uusi toimipiste lisää sitä entisestään. Autokauppamme on myynyt paljon autoja myös kotiin toimituksella ympäri Suomen ja pian avattavalla Vantaan vaihtoautoliikkeellä pystymme vielä merkittävästi parantamaan palveluamme valtakunnallisella tasolla. Vantaa on maantieteellisesti optimaalisella sijainnilla tavoittamaan suuren ihmismäärän. On myös hyvä, että vaihtoautovalikoima kasvaa ja myyjillämme kaikilla paikkakunnilla on jatkossa suurempi kokonaisvalikoima tarjottavanaan, sanoo autokaupan toimialajohtaja Ilkka Häkkänen.

− Aivan kaikki eivät kuitenkaan ole halukkaita tekemään autokauppaa täysin etänä tai kotiin toimituksella, joten on hyvä olla myymälä myös siellä, missä valtakunnallisesti katsoen suurimmat ihmismäärät liikkuvat, lisää toimitusjohtaja, kauppaneuvos Heikki Hämäläinen. − Iloitsen siitä, että nyt saadaan vaihtoautokaupan palvelut myös asiakasomistajamäärältään suurimman osuuskaupan HOK-Elannon asiakasomistajien ulottuville. Uskon, että sieltä löytyy paljon myyntipotentiaalia, hän jatkaa.

Vuonna 2020 Osuuskauppa Suur-Savon autokauppa myi n. 2600 ajoneuvoa. Vantaan vaihtoautomyymälä on vaihtoautopäällikkö Petri Sirénin vastuualuetta ja tulee alkuun työllistämään kolme automyyjää. Toimipiste on tarkoitus avata huhtikuun 2021 aikana.

Lisätietoja:
Ilkka Häkkänen
autokaupan toimialajohtaja
p. 050 375 0106