Osuuskauppa Suur-Savo valmistautuu festivaalikesään, Summerfestit järjestetään niin Savonlinnassa kuin Mikkelissäkin


7.2.2022

Osuuskauppa Suur-Savo järjestää tulevana kesänä Summerfestit niin Savonlinnassa kuin Mikkelissäkin. St. Olaf Summerfestit järjestetään 10.-11.6.2022 Savonlinnassa Kirkkopuiston kentällä. Lavalle Savonlinnassa perjantaina nousevat legendaarinen punk-yhtye Klamydia, suomalainen country-yhtye Steven Seagull`s ja diskopopin kuningatar Erika Vikman. Lauantaina biletunnelmaa ovat nostattamassa Teflon Brothers, Oku Luukkainen & Friends ja seitsemän Emma-palkintoa voittanut Behm.

Mikkelin St. Michel Summerfest -tapahtuma järjestetään 22.-23.7.2022. Paikkana on viime vuoden tapaan Mikkelipuisto. Mikkelin Summerfesteillä pääsemme perjantaina fiilistelemään yhtä Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista, kun Kaija Koo nousee lavalle. Lauantaina pääsemme kuulemaan vielä, ennen bändin pidempää taukoa, Tuure Kilpeläistä & Kaihonkaravaania. Luvassa molemmille päiville on vielä kaksi muuta yllätysartistia, jotka julkaistaan pian.

-Odotamme tulevalta kesältä paljon. Päällimmäisenä toiveena on, että korona olisi väistynyt ja festivaaleista päästäisiin nauttimaan täysin siemauksin. Myös artistien näkökulmasta katsottuna, on hienoa päästä mahdollistamaan live-esiintymiset, kommentoi Osuuskauppa Suur-Savon ryhmäpäällikkö, tapahtumien organisoija, Arttu Toroi.

Summerfesteille ikäraja on 18 vuotta. Pääsylippujen ja VIP-pakettien myynti festivaaleille on juuri alkanut. Lippuja myy Lippu.fi. Molemmilla tapahtumilla on uudistettu ilme ja uudet omat nettisivut: stmichelsummerfest.fi ja stolafsummerfest.fi. Isompia yritysten ryhmävarauksia voi tiedustella lisäksi Suur-Savon myyntipalvelusta.

Lisätietoa antavat:

Kai Nurmi, toimialajohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo
0400 942 141
kai.nurmi@sok.fi

Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo
050 344 1493
arttu.toroi@sok.fi