Osuuskauppa Suur-Savo työllistää yli 700 nuorta kesätöihin


4.3.2015

Valtakunnallisella Vastuullinen kesäduuni-kampanjalla hyviä kesätyökokemuksia nuorille

Osuuskauppa Suur-Savo on merkittävä kesätyöllistäjä. Tulevana kesänä tarjoamme töitä yli 700 kesätyöntekijälle. Määrä on pysynyt edellisvuoden tasolla. Kesätyöläisistä Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelijoita on noin 320. Lisäksi työllistämme lähes 400 yli 18-vuotiasta eripituisiin kausiluontoisiin työsuhteisiin. Kesätyöläisistä yli 85 % on alle 25-vuotiaita. Nämä työntekijät ovat pääsääntöisesti opiskelijoita.

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoitteluohjelmalla työkokemusta eri toimialoilta

Tutustu työelämään ja tienaa -harjoittelun kautta pystymme tarjoamaan 14–17-vuotiaille nuorille ensikosketuksen työelämään ja tärkeää työkokemusta laajasti eri toimialoilta. Parhaimmillaan nuori voi saada kipinän lähteä opiskelemaan tutustumisen kohteena ollutta alaa. Valitessamme nuoria harjoitteluun huomioimme ensiksi ne, joilla ei vielä ole ollut lainkaan kesätyöpaikkaa.

Osuuskauppa haluaa taata kesätyöntekijöille hyvän kesätyökokemuksen

S-Ryhmä ja Osuuskauppa Suur-Savo ovat mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Vastuullinen kesäduuni 2015 on T-Median, Taloudellisen tiedotustoimisto TATin, Alma Median, Soneran, Monsterin ja Nokian yhteinen kampanja, jonka tarkoitus on haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja.

Osuuskauppa Suur-Savo on sitoutunut noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita rekrytointivaiheesta viimeiseen työpäivään saakka.

 

Kesätyöpaikat ovat haettavissa 31.3. saakka ja Tutustu työelämään ja tienaa

-kesätyöharjoittelupaikat 30.4. saakka osoitteessa www. suursavo.fi

 

Lisätietoja 
toimitusjohtaja
Heikki Hämäläinen
gsm 0500 553 765

henkilöstön kehittämispäällikkö
Mia Ilkka-Moll
gsm 044 791 3617

 

Vastuullinen kesäduuni: www.kesaduuni.org

Liitteet: