Kannustajat-seurojen haku käynnistyy – tukea lasten ja nuorten toimintaan


1.10.2024

Osuuskauppa Suur-Savo jakaa vuonna 2025 Kannustajien kautta 40 000 euroa tukea oman toimialueensa lasten ja nuorten seuroille, harrastusyhdistyksille, kulttuuritoimijoille sekä avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöille.
Nyt kannattaa hakea mukaan Kannustajiin
Kannustajiin valitaan hakemusten perusteella 25 lasten ja nuorten seuraa, harrastusyhdistystä, kulttuuritoimijaa tai avustus- ja hyväntekeväisyysjärjestöä eri puolilta Osuuskauppa Suur-Savon toimialuetta. Valinnasta ilmoitetaan seuroille marraskuun 2024 aikana. Kannustajat-kausi on kalenterivuoden mittainen ja mukaan valituille toimijoille jaetaan tukea yhteensä 40 000 euroa.
Tuen saamisen edellytyksenä on, että tuki kohdistuu lasten ja nuorten harrastustoimintaan sekä hyvinvointiin. Hakemus tulee jättää 1.-31.10.2024 osoitteessa >>  LAITA HAKEMUS
Näin tukea jaetaan:
  • Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajatalouden pääjäsen voi ilmoittautua vuoden 2025 alusta alkaen yhden mukaan valitun toimijan kannustajaksi.
  • Harrastustoiminnan kannustajaksi ilmoittautuneelle asiakasomistajalle maksetaan oma, henkilökohtainen Bonus normaalisti.
  • Harrastustoiminnan harjoittajalle maksetaan tukea sen perusteella, paljonko kyseisen toiminnan kannustajiksi ilmoittautuneille on maksettu Bonusta vuoden 2025 aikana osuuskaupan, S-ryhmän ja yhteistyökumppaneiden toimipaikoista tehdyistä bonusostoista.
Lisätietoja:
Janne Larinen, myyntipäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo / S-Business
puh. 040 770 4352, janne.larinen@sok.fi
Leena Vironen, asiakkuuspäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo
puh. 050 330 6613, leena.vironen@sok.fi