Osuuskauppa Suur-Savo palkkaa 750 henkilöä kesätöihin – rekrymessut tulossa yli 18-vuotiaille


13.1.2020

Osuuskauppa Suur-Savo palkkaa edellisen kesän tapaan noin 750 henkilöä kesätöihin eri toimialoille ja eri puolille Osuuskauppa Suur-Savon toimialuetta.

Kesätöitä on tarjolla erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä Prismoissa, S-marketeissa, Sokoksissa, Sale-yksiköissä ja ABC-liikennemyymälöissä sekä majoitus- ja ravitsemiskaupassa. Lisäksi kesätyötä on tarjolla Suur-Savon leipomossa ja autokaupan yksiköissä. Työtyytyväisyytemme v. 2019 oli S-ryhmän paras ja erinomaisella AAA-tasolla.

Tänä vuonna Osuuskauppa Suur-Savo järjestää yli 18-vuotiaille omat kesätyö­rekrytointimessut, joissa esimiehet ovat haastattelemassa kesätyönhakijoita. Tapahtumat ovat Mikkelissä Kauppakeskus Stellassa, Savonlinnassa Original Sokos Hotel Seurahuoneella ja Pieksämäellä ravintola UKKO Bistro & Delissä. Tapahtumat ovat kaikilla paikkakunnilla yhtä aikaa tiistaina 21.1.2020 klo 14-17 ja lauantaina 1.2.2020 klo 10-13. Tulemalla paikan päälle pääsee haastatteluun suoraan ilman hakemusta ja, mikä parasta, kesätyöpaikka voi varmistua jo samalla kertaa. Kesätyöhakemuksen voi jättää myös netissä osoitteessa www.suursavo.fi, mikäli ei pääse osallistumaan rekrymessuille. Sähköinen haku yli 18-vuotiaiden kesätyö­paikkoihin on auki 2.2.2020 saakka.

Kesätyötä on tarjolla myös 14–17-vuotiaille nuorille. Haku tapahtuu 1.-31.3.2020 osoitteessa www.suursavo.fi. Osuuskauppa Suur-Savo tulee tarjoamaan 14-17‑vuotiaille nuorille kesätöitä riippumatta siitä, toteutuuko valtakunnallinen sopimus Tutustu työelämään ja tienaa -kesätyöharjoittelusta.

14-17-vuotiaiden nuorten kesätyöt ovat edellä mainitun tavoin erilaisia asiakaspalvelutehtäviä kaupan sekä majoitus- ja ravitsemiskaupan alalla.  – Haluamme tarjota nuorille mahdollisuuden työelämään tutustumiseen, toteaa henkilöstöpäällikkö Tuula Lyytikäinen. – Peruskoululaisten, kymppiluokkalaisten ja lukiolaisten omakohtainen kokemus ja tutustuminen yritystoimintaan kesätyön muodossa on osoittautunut hyväksi tavaksi parantaa nuorten tiedonsaantia, ammatillista suuntautumista sekä mielikuvia yritystoiminnasta ja työelämästä. Tutustumisen tarkoituksena on tarjota ohjatusti koululaisille sopivaa käytännön työtä. Näin koululaiset, jotka aikaisemmin eivät ole olleet työssä alalla, saavat omakohtaista kokemusta alan yritysten toiminnasta, työtehtävistä, henkilöstörakenteesta, yhteistyömuodoista ja alan tarjoamista mahdollisuuksista, Lyytikäinen jatkaa.

Osuuskauppa Suur-Savo on edellisvuosien tapaan mukana Vastuullinen kesäduuni ‑kampan­jassa. Osuuskauppa on sitoutunut noudattamaan vastuullisen kesätyön periaatteita rekrytointivaiheesta viimeiseen työpäivään saakka.

Kesätyöntekijöiden valinnat tehdään pääsääntöisesti helmi-maaliskuun aikana ja 14-17-vuotiaiden nuorten valinnat pääsääntöisesti huhtikuun aikana.                

Lisätietoja

Henkilöstöpäällikkö Tuula Lyytikäinen, puh.  050 562 9200

HR-asiantuntija Hanne Kostamoinen, puh. 050 370 1105