Osuuskauppa Suur-Savo palkitsi parhaita


6.5.2016

Osuuskauppa Suur-Savon Vuoden esimies ja Vuoden työryhmä -valinnat sekä Vuoden asiakaspalvelijat julkaistiin 4. toukokuuta Mikkelissä järjestetyssä henkilökunnan juhlassa

Osuuskauppa Suur-Savon Vuoden esimies ja Vuoden työryhmä -valinnat sekä Vuoden asiakaspalvelijat julkaistiin 4. toukokuuta Mikkelissä järjestetyssä henkilökunnan juhlassa.

Vuoden 2015 esimieheksi valittiin Wilhelm Public Housen ravintolapäällikkö Juha ”Jussi” Marttinen. Marttinen on jo useamman vuoden luotsannut koko ajan vaikeutuneessa yökaupassa yksikkönsä erittäin hyviin taloudellisiin tuloksiin. Marttinen on erittäin tunnollinen ja laittaa itsensä likoon, kun sitä tarvitaan. Työyhteisötutkimuksen tuloksissa hänen yksikössä on koko ajan mennyt eteenpäin. Vuonna 2014 tulos oli 82,8 ja vuodelle 2015 se parani vielä 83,1:een. Samanaikaisesti tehtiin merkittävä tulosparannus. Marttinen on erittäin sosiaalinen ja omaa hyvät verkostot, joita voidaan hyödyntää koko MaRa-kaupassa.

Vuoden 2015 työryhmäksi valittiin ABC Juva. ABC Juva on ollut esimerkillinen yksikkö muutoksessa tuloksellisempaan toimintaan koko ajan muuttuvassa markkina- ja kilpailutilanteessa. Tuloskehitys edellisvuoteen verrattuna oli valtakunnallisesti koko ABC-ketjun paras. Asiakastyytyväisyystutkimuksissa asiakkaat ovat ennen kaikkea kiittäneet henkilökunnan ystävällisyyttä, palvelun sujuvuutta ja liikennemyymälän siisteyttä. Tutkimuksen kokonaisarvosana on ollut jatkuvasti korkealla tasolla. Myös henkilöstön työtyytyväisyys yksikössä on erinomaisella tasolla. Hyvällä fiiliksellä ja ammattitaidolla saavutettu korkea asiakastyytyväisyys nosti ABC Juvan vuoden työryhmäksi! 

Osuuskauppa Suur-Savon Parhaista parhaat – Vuoden asiakaspalvelijat valittiin auto-, ABC-, matkailu- ja ravitsemiskaupasta sekä tukitoiminnoista toimialoittain ja marketkaupasta ketjuittain. Erinomaisina asiakaspalvelijoina ja hyvän työilmapiirin ylläpitäjinä palkittiin:

 

Autokauppa

  • Hanna Östman / Karla Varkaus

ABC-liikennemyymälä- ja polttonestekauppa

  • Riitta Laisaar / ABC Tuukkala

Matkailu- ja ravitsemiskauppa

  • Joni Haverinen / ravintola Majakka, Savonlinna

Tukitoiminnot

  • Merituuli Hurmerinta / mainososasto

Sokos

  • Mirva Reponen / Sokos Savonlinna, kosmetiikka

Prisma

  • Ahmed Hassan / Prisma Mikkeli

S-market

  • Tomi Paakkunainen / S-market Mikkeli

Sale

  • Sisko Tikka / Sale Hurissalo

 

Lisätietoja: toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen

p. 0500 553 765