Osuuskauppa Suur-Savo osallistuu merkittävällä panoksella toimintaympäristönsä yhdistysten ja seurojen tukemiseen – tukihakemukset käsitellään neljä kertaa vuodessa


28.12.2021

Osuuskauppa Suur-Savon vastuullinen toiminta on pieniä ja suuria tekoja, jotka tuottavat hyötyä koko ympäröivälle yhteisölle. Tehtävämme on tuottaa etuja ja palveluita sekä hyvinvointia asiakkaillemme ja kantaa vastuu henkilöstöstämme, asiakasomistajistamme, ympäristöstämme sekä koko Etelä-Savosta. Vastuullisuus on meidän kaikkien yhteinen asia.

Olemme monella eri tavalla mukana edistämässä alueemme hyvinvointia. Kaikessa toiminnassamme edistämme kiertotaloutta, kannustamme asiakkaitamme vastuullisiin valintoihin ja päätöksissämme huomioimme luonnon ja ilmaston. Vastuullisena eteläsavolaisena toimijana tuemme eri muodoissa toimialueemme kulttuuria ja urheilua, yhdistys- sekä seuratoimintaa.

Etelä-Savon lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluseuroja tuemme Kannustajat-ohjelman kautta vuosittain 40 000 eurolla. Kannustajat-seuraksi haku on joka vuosi lokakuussa ja tuettavia seuroja valitaan 15 jokaiselle vuodelle.

Muutamme tukihakemuskäytäntöämme vuoden 2022 alusta alkaen. Muut kuin Kannustajat-ohjelman tukihakemukset käsittelemme jatkossa 4 kertaa vuodessa. Keskitämme tukipyynnöt yhden kanavan kautta haettavaksi. Osuuskauppa Suur-Savon nettisivuilta löytyy tukipyyntöjen ohjeistus ja linkki sähköiselle hakulomakkeelle. Tällä haluamme varmistaa hakemusten tasapuolisen käsittelyn. Tukea voi hakea:

28.2. mennessä

31.5. mennessä

31.8. mennessä ja

30.11. mennessä.

Toivomme hakemuksia vain seura-/yhdistystasolla. Huomaattehan, että emme sponsoroi yksityishenkilöitä tai yksilöurheilijoita. Emme myöskään tue uskonnollista tai poliittista toimintaa. Mahdolliset kysymykset seura- ja yhdistystoiminnan tukihakemuksiin pyydämme lähettämään yhteyshenkilönä toimivalle myyntipäällikkö Janne Lariselle (janne.larinen@sok.fi).

Toimialueellamme järjestettävien mahdollisten asiakasomistajatapahtumien osalta yhteistyöpyynnöt pyydämme lähettämään asiakkuus- ja viestintäjohtaja Tiina Mehtoselle (tiina.mehtonen@sok.fi).

Valituilta yhteistyökumppaneilta edellytämme yhtenäistä arvomaailmaa osuuskaupan arvojen kanssa. Hakuaikojen päätyttyä olemme yhteydessä hakijoihin sähköpostitse. Suuresta hakemusmäärästä johtuen joudumme kuitenkin osan hakemuksista hylkäämään.