Osuuskauppa Suur-Savo on tänä vuonna toista kertaa mukana MIELI ry:n Mielinauha-kampanjassa


30.3.2023

Mielinauha-kampanjalla tuetaan mielenterveystyötä ja kriisiauttamista. Kampanja järjestetään vuosittain. Osuuskauppa Suur-Savo on jo toistamiseen mukana kampanjassa. Mielinauhat ovat myynnissä Osuuskauppa Suur-Savon Prismoissa, S-marketeissa, Sale-myymälöissä, ABC Liikennemyymälöissä, Sokoksissa ja Emotionissa.

Tänä vuonna kampanjaa tähdittää upea Erin. Kampanjan viesti on: Jokainen mieli on joskus solmussa. Joskus elämän solmukohdista selviää yksin, toisinaan selvittämiseen tarvitaan apua. Osallistumalla MIELI ry:n Mielinauha-kampanjaan tuet jokaisen mahdollisuutta tulla kuulluksi ja purkaa mielensä solmuja.

Vuosittain maalis-huhtikuussa käynnistyvässä Mielinauha-kampanjassakannustamme ihmisiä puhumaan mielenterveydestä ja mielenongelmista sekä vähennämme ongelmiin liittyvää leimautumista.

Tämän vuoden mielinauhassa lukee teksti ”Solmut auki”. Tällä viitataan siihen, että jokaisen elämässä tulee vastaan solmukohtia, joista on kuitenkin mahdollista selviytyä. Kannustamme suurta yleisöä myös näyttämään tukensa valitsemalla ostoskoriinsa kampanjaan liittyviä tuotteita, lahjoittamalla mielenterveystyölle tai kantamalla vihreää mielinauhaa.

Lisätietoa kampanjasta ja siihen osallistumisesta: mielinauha.fi.