Opera Grill & Barin liiketoiminta Savonlinnassa Osuuskauppa Suur-Savolle


2.3.2017

Osuuskauppa Suur-Savo on ostanut Savonlinnassa toimivan ravintola Opera Grill & Barin liiketoiminnan Bruce Delta Oy:ltä. Toteutunut liiketoimintakauppa vahvistaa Osuuskauppa Suur-Savon matkailu- ja ravitsemiskaupan palvelutarjontaa Savonlinnassa. Ruokaravintoloita Osuuskauppa Suur-Savolla on Savonlinnan sataman ja torin läheisyydessä lisäksi Majakka, Perlina di Castello sekä kesäisin palveleva Muikkuterassi.

Liiketoimintakauppa sisältää rakennuksen, liiketoiminnan ja irtaimiston. Opera Grill & Barissa on 116 asiakaspaikkaa sekä torilla 70 neliön tapahtuma-alue, johon sopii 50 asiakaspaikkaa. Ravintola toimii Savonlinnan kaupungilta vuokratulla alueella Kauppatorilla Haapasalmessa.

Liiketoimintakauppaa koskeva sopimus allekirjoitettiin 1.3.2017 ja liiketoiminta siirtyi Osuuskauppa Suur-Savolle samana päivänä. Ravintola avataan heti, kun säät sen sallivat. Ravintola liitetään bonustoimipaikaksi.

Henkilöstöä ei liiketoimintakaupassa siirry, koska työntekijät on palkattu vain sesongin ajaksi, eikä yrityksellä ole vakituista henkilökuntaa. Osuuskauppa Suur-Savo tulee palkkaamaan ravintolaan kesäkaudeksi uutta henkilökuntaa, jonka rekrytointi käynnistetään välittömästi. Henkilökuntatarpeeksi arvioidaan n. 10 henkilöä.

– Opera Grill & Bar on toiminut kaksi kesää nykyisellä paikalla ja on tänä aikana lunastanut paikkansa Savonlinnan ravintolatarjoomassa. Tulemme jatkamaan toimintaa samalla liikeidealla. Otamme huomioon ravintolassa olevan ainutlaatuisen puuhiiligrillin, kun suunnittelemme tulevan kesän ruokalistaa, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon matkailu- ja ravintolakaupan toimialajohtaja Kai Nurmi.

Kaupan osapuolten yhteisestä sopimuksesta kauppahintaa ei julkisteta.

 

Lisätiedot  
Matkailu ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja
Kai Nurmi,
gsm 0400 942 141