Onnellisuuden päivä 20.3.2023


20.3.2023

Onnellisuuden päivää on vietetty vuodesta 2013 ja Sokos Hotelleissakin vuodesta 2017.

Onnellisuuden päivä on YK:n lanseeraama teemapäivä. Päivän tarkoituksena on nostaa ihmisten onnellisuuden merkitystä suoritus- ja tavoitekeskeisessä nyky-yhteiskunnassa. YK:n tarkoituksena on valistaa maailmaa kestävän kehityksen polulla. Päivän tarkoitus onkin mm. kiinnittää huomiota siihen, miten kestävää kehitystä tulisi edistää ja sitä kautta parantaa mm. tasa-arvoa niin etnisten ryhmien kuin taloudellisen aseman osalta ja sitä kautta edistää hyvinvointia ja onnellisuutta kautta maailman.

Aikaisempina vuosina olemme ko. päivänä onnellistaneet asiakkaitamme alennuksilla. Muutamana vuotena olemme yhdistäneet kampanjan 3+1 Päiviin. Viime vuosina kampanja on peruttu koronan tai Ukrainan sodan vuoksi.

Nyt on taas uusi onnellisuuden päivä edessä ja olemme päättäneet tehdä yhdessä hyvää.

Lahjoitamme 20.-24.3.2023 päivien aikana tehdyistä majoitusvarauksista (sokoshotels.fi ja Sokos Hotels -sovellus) 1€/varaus hyväntekeväisyyteen. Näin onnellistamme vähempiosaisia yhdessä asiakkaittemme kanssa. Lahjoituskohteemme on Pelastakaa lapset ry:n kautta kotimaan vähävaraiset ja syrjäytymisvaarassa olevat lapset ja lapsiperheet, mukaan lukien Ukrainasta Suomeen paenneet lapset ja lapsiperheet.

Vahva usko on, että saamme onnellisuuden päivän viikolla enemmän varauksia kuin normaalina viikkona, haluavathan kaikki olla mukana onnellistamassa. Viestimme asiasta hyvissä ajoin mm. somessa ja uutiskirjeissä. Saamme näin toivottavasti myös asiakkaamme mukaan onnellistamiseen. Reilu viikko onnellisuuden päivän jälkeen on jälleen kaupallisen kampanjan aika ja olemme mukana 3+1 Päivien kampanjoinnissa käynnistämässä kesän myyntiä.