Ok Suur-Savon Vuoden 2008 esimies ja työryhmä on valittu


16.3.2009

Urpo Kärkkäinen Pieksämäeltä on valittu Vuoden 2008 esimieheksi ja

S-market Peitsari Vuoden 2008 työryhmäksi

Osuuskauppa Suur-Savon Vuoden esimies ja työryhmä -valinnat julkaistiin sunnuntaina 8.3.2009 pidetyssä henkilökunnan perspektiivipäivässä Mikkelissä. Lisäksi ensimmäistä kertaa valittiin Vuoden asiakaspalvelijat, jotka henkilökunta sai äänestää keskuudestaan.

Vuoden 2008 esimieheksi valittiin Sale Kontiopuiston ja Sale Tahiniemen päällikkö Urpo Kärkkäinen Pieksämäeltä. Pitkän kauppiasuran omaava Kärkkäinen on osannut siirtää kokemuksensa ketjutoiminnan tulokselliseksi toteutukseksi. Asiakastyytyväisyyttä kuvaa jatkuva, hyvä myynninkehitys kilpailutilanteen kiristymisestä huolimatta. Tarkasta kauppiaallisesta otteesta kertovat katehallinta ja tulos, jotka ovat Sale-ketjun kärkeä. Työyhteisötutkimuksessa Urpo Kärkkäisen johtamat yksiköt saivat kiitettävän kokonaisarvosanan.

Vuoden 2008 työryhmäksi valittiin S-market Peitsarin työryhmä Mikkelistä. Työryhmä on osoittanut esimerkillistä joustavuutta ja kehityskykyä muutosprosessissa, jossa toimipaikka on remontoitu ja ennen kaikkea toimintatavat ovat muuttuneet entisestä Spar-marketista S-market-liikeidean mukaisiksi. Tulokset näkyvät erinomaisena työtyytyväisyystasona sekä jatkuvana myynnin ja tuloksen kehittymisenä. Esimies Sami Marttisen rooli on merkittävä työryhmän innostavan työhuumorin ylläpitäjänä ja tavoitteellisen toiminnan suunnannäyttäjänä. 

Osuuskauppa Suur-Savon Parhaista parhaat – Vuoden asiakaspalvelijat valittiin toimialoittain. Erinomaisina asiakaspalvelijoina ja hyvän työilmapiirin ylläpitäjinä palkittiin

  • marketkaupasta Marko Harlu, Prisma Mikkeli, viihde- ja kodintekniikka
  • liikennemyymäläkaupasta Katri Huuhilo, ABC Mikkeli Sale
  • autokaupasta Pirkko Halmetoja, Etelä-Savon Auto Savonlinna
  • matkailu- ja ravitsemiskaupasta Raimo Rinneaho, Fransmanni sekä
  • tukitoiminnoista Sanna Hämäläinen, konttori.

 

Lisätietoja                

toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen

gsm 0500 553 765