Mikkelipuistoon nousee Mikkelin suurin kisakatsomo


20.4.2021

Mikkelipuistossa valmistaudutaan kesään EM-kisatunnelmissa. Melkein Mikkelin keskustassa sijaitsevaan vehreään puistoon nousee ensi kesänä Mikkelin suurin kisakatsomo. Suomi pelaa ensimmäistä kertaa jalkapallon arvokisoissa ja kisojen tunnelmaa pääsee seuraamaan näyttävältä 17 m2 EM-kisascreeniltä upeassa miljöössä ulkona, puiston katsomossa istuma- sekä vilttipaikoilla tai Ravintola Greenerin terassilla. Katsomo, johon tulee myös jättivarjoilla katettua tilaa, rakentuu Osuuskauppa Suur-Savon ja Hartwallin yhteistyönä.

– Ulkotiloissa varmistamme kisojen seuraamisen terveysturvallisesti. Katsomotilaa on riittävästi ja alueen tarjoiluissa noudatamme luonnollisesti turvallisuusohjeita. Kisakatsomo on pystyssä koko EM-kisojen ajan ja avoinna pelien sekä sään mukaan, kommentoi Osuuskauppa Suur-Savon toimialajohtaja Kai Nurmi. Teemme toukokuun aikana lisää nurmialueita puistoon, jotta myös muut suositut tapahtumat, kuten jumpat, joogat ja muut tilaa vaativat toiminnot pystytään järjestämään hyvin, vaikka kisakatsomo onkin rakennettu.

Jalkapallon vuoden 2020 EM-lopputurnaus siirrettiin pelattavaksi kesällä 2021 koronaviruksen takia. Turnauksen ajankohta on 11.6.-11.7.21 Suomi pelaa alkulohkon pelit 12.6., 16.6. ja 21.6.

Kesällä Mikkelipuistossa on luvassa paljon erilaisia tapahtumia. Tästä hyvänä esimerkkinä kesän raikkaimmat St. Michel Summerfestit 23.-24.7. Muut puiston tapahtumat löytyvät osoitteesta www.mikkelipuisto.fi

– Mikkelipuiston luonnonläheinen miljöö tarjoaa upeat puitteet monipuolisten tapahtumien järjestämiseen ja tavoitteenamme onkin luoda puistosta entistä vetovoimaisempi Mikkelin matkailukohde, toteaa Kai Nurmi.

Mikkelipuistossa palvelee myös Ravintola Greeneri, jossa tarjolla on tuoreita ja raikkaita makuja kahvin, juoman ja hyvän ruoan ystäville.

 

Lisätietoja:

toimialajohtaja Kai Nurmi

Osuuskauppa Suur-Savo

0400 942 141