Mikkelipuistoon lisää aktiviteetteja


29.12.2022

Mikkelipuisto on täynnä mahdollisuuksia viettää vapaa-aikaa. Alueella järjestetään festareita, brunsseja, puistokonsertteja ja muita erilaisia tapahtumia. Mallipuutarhat ja vehreä luonto houkuttelevat puistoon viettämään aikaa ja alueelta voi vuokrata myös Sup-laudan tai intiaanikanootin melontaretkeä varten. Kesällä 2022 Mikkelipuistossa päästiin nauttimaan kesäpäivistä myös kelluvassa vesipuistossa, kun Saimaachill Oy toi vesitrampoliinit, liukumäet, kiipeilypuomin ja hyppysäkin puistoon. Aktiviteettien ohessa ravintola Greeneri tarjoaa maistuvia herkkuja niin ravintolan kuin terassinkin puolella. Osuuskauppa Suur-Savo haluaa panostaa alueen matkailuun ja kehittää Mikkelipuistoa edelleen.

-Tulevana kesänä tarjontamme Mikkelipuistossa monipuolistuu entisestään ja jatkossa puistossa on ohjelmaa ja tekemistä kaikenikäisille, koko kesän jokaisena päivänä, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon toimialajohtaja Kai Nurmi. -Yhteistyömme Saimaachill Oy:n kanssa jatkuu ja uutena yhteistyökumppanina meillä aloittaa Coinline Oy, jatkaa Nurmi. Coinline on viihde-, tapahtuma- ja messulaitteiden vuokraukseen ja myyntiin erikoistunut perheyritys. Kokemusta alalta on jo yli 30 vuotta.

Kesällä 2023 Coinline Oy toteuttaa Mikkelipuistoon ihastuttavan Pomppulinnamaailma-huvipuiston. Lappeenranta on Coinlinen ensimmäinen pidempiaikaisesti auki oleva ulkona toteutettava huvipuistokokonaisuus ja nyt kesällä toiminta laajenee Mikkeliin. Pomppulinnamaailma-huvipuistoon tulee paljon erilaisia pomppulinnoja, liukumäkiä ja seikkailuratoja, kolme huvipuistolaitteita sekä mahtavan korkeita hyppyjä tarjoava Benji-trampoliini. Alueelle tulee myös runsaasti hauskoja lasten ja koko perheen pelejä sekä peliautomaatteja. Lisäksi Pomppulinnamaailmasta löytyy myyntipiste, jossa tarjolla on mm. jäätelöä ja huvipuistoherkkuja. -Lappeenrannasta saatujen positiivisten kokemusten siivittämänä aloimme kartoittamaan toiminnan laajentamista. Kartoitimme aika laajalla sektorilla vaihtoehtoja, joista Mikkeli lopulta valikoitui kohteeksi suhteellisen helposti. Mikkeli on erittäin kiinnostava ja seitsemän kunnan seudulla kaikkiaan loma-asuntoja on lähes 30 000, sekä matkailijoita vuosittain n. 330 000, summaa Coinlinen myynti- ja markkinointipäällikkö Juha Pusila.

– Lisäksi Mikkelipuiston saavutettavuus on loistava eli keskeinen sijainti valta- ja kantateiden risteyksessä painoi vaakakupissa. Haluamme kasvaa ja kehittää Pomppulinnamaailman toimintaa, niin kuin myös Osuuskauppa Suur-Savo haluaa kehittää Mikkelipuistoa. Löysimme Osuuskaupan kanssa nopeasti yhteisen sävelen yhteisten intressien mukaisesti. Yksi merkittävä tekijä oli myös entuudestaan tutun operatiivisen yhteistyökumppanin, Event Production Finland Oy:n, löytyminen alueelta, summaa Pusila syitä, miksi Pomppulinnamaailma rantautuu Mikkeliin.

Saimaachill Oy tuo Mikkelipuistoon kesälle 2023 Sup-lautoja sekä kanootteja vuokrattavaksi. -Lisäksi toteutamme valmiiksi räätälöityjä elämyspaketteja, jotka koostuvat erilaisista aktiviteeteista, mm. kirveenheitto, kuplafutis, puhallusputkiammunta ja leikkimieliset olympialaiset. Elämyspaketit ovat valmiita kokonaisuuksia, joihin sisältyy myös ennalta sovittu tarjoilu ravintola Greenerissä, kertoo Jarmo Liukkonen Saimaachill Oy:stä. -Kartoitamme myös mahdollisuutta laajentaa vesipuistoa kesälle 2023, jatkaa Liukkonen.

-Kesän aktiviteetit ovat puistossamme tarjolla toukokuun puolivälistä koulujen alkuun asti. Pomppulinnamaailma avaa ovensa lauantaina 13. toukokuuta klo 10.00. Samana päivänä vietämme myös Mikkelipuiston virallisia kesäkauden avajaisia. Pomppulinnamaailmaan pääsee tietysti S-Etukortilla edullisemmin. Uskon, että Mikkelipuistosta tulee entistä parempi vetovoimatekijä Mikkelin kesään ja alueen matkailulle, sanoo Osuuskauppa Suur-Savon ryhmäpäällikkö Arttu Toroi.

 

Lisätietoja:

Kai Nurmi, toimialajohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 0400 942 141

Arttu Toroi, ryhmäpäällikkö, Osuuskauppa Suur-Savo, p. 050 344 1493

Juha Pusila, myynti- ja markkinointipäällikkö, Coinline Oy/Pomppulinnamaailma, p. 0400 407 779

pomppulinnamaailma.fi

Ville Asikainen, huvipuistojohtaja, Pomppulinnamaailma Mikkeli, Event Production Finland Oy,
p. 050 498 9831

Jarmo Liukkonen, Saimaa Chill Oy, p. 0440-191 284