Mikkelin Raviradan ravintolatoiminta siirtyy Osuuskauppa Suur-Savolle


9.4.2021

Osuuskauppa Suur-Savo ja Mikkelin Ravirata Oy ovat 6.4.2021 allekirjoittaneet vuokrasopimuksen, jolla Mikkelin Ravirata Oy:n ravintolatoiminta siirtyy Osuuskauppa Suur-Savolle. Sopimuksella vuokrataan tilat kahvila-, ravintola- ja anniskeluliiketoiminnan harjoittamista varten. Vuokra-aika alkaa 1.7.2021. Jo aikaisemmin tänä keväänä Osuuskauppa Suur-Savo ja Saimaa Stadiumi tekivät sopimuksen Saimaa Stadiumin ravintolatoiminnan siirtymisestä Suur-Savolle 1.6. alkaen.

Mikkelin Raviradan ravintolakatsomon alakerrassa toimii 50 paikkainen kahvio ja yläkerroksissa 280 paikkainen ravintolakatsomo. Katsomosta pääsee seuraamaan raviurheilua aitiopaikalta ruokailun yhteydessä. Ravintolakatsomon yläpuolella on kattoterassi sekä raviradan kokouskabinetti noin 15 hengelle. Raviradan istumakatsomossa on tilaa jopa 540 hengelle. Samassa tilassa palvelee toto-pelipisteitä kahdessa kerroksessa, wc-tilat sekä kahvio. Tallikahviosta löytyy 70 istumapaikkaa. Lisäksi raviradan piha-alueella on useita ulkomyyntipaikkoja, joita on mahdollisuus hyödyntää erilaisissa tapahtumissa.

– Mikkelin Ravirata ja Saimaa Stadiumi muodostavat yhdessä Kalevankankaalle upean toiminnallisen kokonaisuuden. Mahdollisuudet isojen tapahtumien järjestämiseen ovat erinomaiset ja toiminta on sujuvaa, kun jatkossa myynti ja palvelut onnistuvat kätevästi ns. yhdeltä luukulta. Yhteistyössä pystymme kehittämään Kalevankankaasta monimuotoisen kokonaisuuden, joka on merkittävä vetovoimatekijä Mikkelille, sanoo Osuuskauppa Suur-Savon matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Kai Nurmi. – Myös St Michel -raveja, kuten muitakin ravitapahtumia, kehitetään yhteistyössä. Mikkelin Raviradan ravintoloiden nykyinen henkilöstö siirtyy Osuuskauppa Suur-Savon palvelukseen.

– Meillä on ollut hyvää yhteistyötä Osuuskauppa Suur-Savon kanssa jo pitkältä ajalta, joten tällainen askel oli sille luonteva jatke. Isommat hartiat ja yhteinen intressi erityisesti St Michel -tapahtuman kehittämisessä on tietenkin päätöksemme taustalla. Lisäksi koko Kalevankankaan alueen tapahtumatoimintojen kasvattamisessa osuuskaupan myyntiorganisaatio on meille tärkeä kumppani, kertoo Mikkelin Ravirata Oy:n toimitusjohtaja Kari Tiainen.

Lisätietoja:
Osuuskauppa Suur-Savo, toimialajohtaja Kai Nurmi, Puh. 0400 942 141

Mikkelin Ravirata Oy, toimitusjohtaja Kari Tiainen, Puh. 0500 493 760