Mikkelin ja Savonlinnan Sokos Hotelleista löytyy kotoisa paikka työskentelylle ja kohtaamiselle


10.3.2020

Olet kaupungilla ja äkillinen työasia tulisi hoitaa. Tarvitset tilan, jossa saat rauhassa työskennellä? Oletko kenties sopimassa tapaamista, mutta sopivan rentoa paikkaa ei tunnu olevan? Ratkaisu löytyy aivan kaupungin keskustasta. Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkelin sekä Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnan uudistetut aulatilat ovat avoinna kaikille.

Hotellinjohtaja Kari Hänninen halusi tuoda yhteisöllisyyden kaupunkien hotelleihin. – Uudistetut tilamme ovat avoinna kaikille. Sinun ei tarvitse olla hotellin asiakas voidaksesi viettää aikaa tiloissamme. Hänninen toivoo, että paikalliset ottavat tilat omikseen. Kaikki ovat tervetulleita – viettämään aikaa, treffaamaan, työskentelemään, tekemään läksyjä ja katsomaan matseja.

Käytön ja vuorokaudenajan mukaan tila on muunneltavissa. Iltapäivällä kahville kollegan kanssa, samalla töitä tehden, myöhemmin vaihtaa vapaalle – samassa tilassa. – Iltaa kohden valaistusta voidaan hämärtää ja musiikin volyymia hieman nostaa, tunnelma elää vieraidemme mukaan. Hänninen muistuttaa, että tila on tehty ihmisiä varten. Hän toivoo, että asiakkaat antaisivat rohkeasti palautetta. Yhteisöllisen tilan on tarkoitus palvella kaikkia. Käyttökokemuksella on suuri merkitys, jotta jokainen löytää itselleen kotoisan tavan olla.

UNIIKKI PAIKKA KAUPUNGIN KESKELLÄ

Savonlinnalaiselle markkinoinnin moniosaaja Pia Behmille hotellin uusi yhteisöllinen coworking -tila valmistui kuin tilauksesta. Kiireisen naisen päivät kuluvat asiakastapaamissa. Tapaamisien välissä on aikaa, jota ei haluaisi käyttää kahvilassa notkumiseen. Työskentely vaatii rauhallisen ympäristön. – Täältä löytyy kaikki reissutyöläisen tärkeimmät fasiliteetit eli toimiva wifi, virtaa koneisiin sekä virvokkeita ja välipalaa, Pia kertoo.

Uudistuksessa viihtyisyyteen on panostettu. Behm antaa erityiskiitosta sisustukselle. – Tila on todella tyylikäs ja kutsuva. Itseasiassa hyödynsin hiljattain tätä miljöötä kevään muotia esittelevän blogipostauksen kuvauksiin. Värit ja yksityiskohdat ovat kauniita ja harkittuja. Töitä, kahvia, illalla drinkkejä – Pia Behm on löytänyt Savonlinnan keskustasta itselleen oman paikan. Viihtyisä tila on avoinna vuorokauden ympäri. Baaritiski palvelee puoli kahteen. – Astu rohkeasti hotellin ovista niin yllätyt! Hän kannustaa paikallisia tutustumaan kaikille tutun Setiksen yhteisölliseen tilaan. – Olen huomannut viihtyväni täällä myös illalla, ystävän kanssa lasillisella, hän naurahtaa.

SOKOS HOTEL VAAKUNAN JA SEURAHUONEEN CO-WORKING-TILA
• yhteisöllinen tila, jossa työskentelymahdollisuus
• rauhallinen, viihtyisä ympäristö
• wifi , virtaa mobiililaitteille
• työskentelyyn sopivat pöytätilat
• tavaroiden säilytysmahdollisuus
• ei varattavissa – vapaassa käytössä milloin vain, 24/7
• kahvia sekä teetä, myös erikoiskahvivalikoima
• ruokailumahdollisuus
 
Tervetuloa!