Melkein nimeä vaille valmis


2.6.2021

Savonlinnan Original Sokos Hotel Seurahuone muuntuu –mitä sinä toivot toisen kerroksen uudistukselta ja miksi haluaisit tiloja kutsuttavan?

Savonlinnan Seurahuoneella tapahtuu. Täysin uudet tilat valmistuvat vauhdikkaasti entiseen Mefistoon. Monien muistoissa lämpimän hehkun aikaansaava Mefisto lakkaa olemasta tanssiravintola ja muuttaa muotoaan. Savonlinna saa modernit, tyylikkäät tilat kokoontumisiin ja juhlien järjestämiseen, tarjoten kaiken tarvittavan saman katon alta. Uusiutuva Savonlinnan Seurahuoneen toinen kerros palvelee kaupunkilaisia ja kauempaa tulevia torin laidalla, keskeisimmällä paikalla täydentäen Seurahuone-elämystä.

– Uuteen tilaan mahtuu kokonaisuudessaan 160 henkeä, mutta tila on jaettavissa myös kahteen pienempään kokonaisuuteen, kertoo Hotelli Seurahuoneen hotellinjohtaja Kati Vihma.

Uudistuksen myötä syntyy monikäyttötila, jota voidaan käyttää vaikkapa juhlien, kokousten ja kokoontumisten pitopaikkana, tilat muuntuvat tarpeen ja toiveiden mukaisesti. Maukas aamiainen järjestetään jatkossa toisessa kerroksessa ja tiloihin tulee open-kitchen ruokakurssien ja kulinarististen elämysten järjestämiseen. Seurahuoneelle kokoonnutaan jatkossa entistä useammin yhteen hyvän ruoan, musiikin, stand upin ja muiden live-elämysten äärelle.

Päiväsaikaan Hotelli Seurahuone tarjoaa viihtyisän ja rauhallisen co work ympäristön, jossa laadukkaat kahvit, lounaat, etäyhteydet ja muut palvelut ovat mukavasti käden ulottuvilla. Voit käyttää aikasi tehokkaaseen työskentelyyn, yksin tai isommissa ryhmissä.

Toisen kerrokseen tulee lasiovilla erotettava 40-60 hengen kokoustila. Uudistus mahdollistaa tilojen yhdistämisen video- ja äänitekniikan avulla hotellin aulatiloihin ja Othello sekä Pihlaja kabinetteihin. Näin saadaan upea useamman sadan henkilön kokonaisuus sisätiloihin, lisänä sisäpihan yli 300 paikkainen terassi.

Nyt tarvitsemme sinua! Kerro meille mikä nimi sinusta sopisi uudelle tilalle ja kokoustilalle. Voit voittaa itsellesi ja viidelle ystävällesi sushi-illan jossa pääsette perehtymään sushin valmistuksen saloihin. Voittaja saa myös käyttöönsä saunan Savonlinnan sataman katolta ja yöpymisen kahdelle hengelle aamiaisineen.

Osallistu nimiehdotuksella sosiaalisessa mediassamme osoitteessa: https://www.facebook.com/seurahuonesavonlinna tai lähetä nimiehdotus ja tarina nimen takaa osoitteeseen: kilpailu.suur-savo@sok.fi 4.7. klo 21 mennessä.

Lue lisää: https://www.sokoshotels.fi/

 

Lisätietoja:

Kati Vihma
hotellinjohtaja
Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna ja Hotel Tott
+358 (0)10 764 2201 (0,0835 €/puh.+0,1209 €/min)
kati.vihma@sok.fi