Lintsi tuo kesään Magiaa


26.4.2017

Linnanmäen kausi alkaa tänä vuonna jo perjantaina 28.4. Hurjapäille on luvassa uutuuslaite Magia, pienempiä huvittaa Cineman uusi 4D-elokuva Ice Age – ihan pähkinöissä. Kauden alkajaisiksi Lintsillä vietetään Kevätkarnevaalia.

Linnanmäen Huvipuistoon pääsee jälleen perjantaista alkaen. Kesän uutuuslaite on vähän isommille hurjapäille tarkoitettu Magia, joka korvaa teinien suosiossa olleen Kiepin. Pienemmille huvittelijoille on puolestaan tarjolla Cinemassa uutuuselokuva Ice Age – ihan pähkinöissä 4D.

Uudistuksia on tehty myös ruokatarjontaan. Popparitehtaassa valmistuvat pop cornit erikoismausteilla, Lintsiburger on modernisoitu hampurilaiskeitaaksi ja uudessa Namix-Onnenpyörässä voittoina on makeita palkintoja. Viime kesänä avatun Flores FreshMex -ravintolan burritot ja salaatit taas ovat saaneet erilaisen twistin härkäpavusta.

− Ruokatrendit näkyvät myös huvipuistossa, ja tänä kesänä vegaanisia vaihtoehtoja on entistä enemmän tarjolla. Herkullinen härkis ja avokado-hotdog lienevät suosituimpien uusien huvipuistoherkkujen listalla, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin toteaa.

Kevätkarnevaali kukkii toukokuussa

Kevätkarnevaali valtaa Linnanmäen Huvipuiston kahdeksi viikoksi heti vapun jälkeen 2. toukokuuta. Luvassa on muun muassa 10 000 orvokin kukkainstallaatio, keppihevosia, kukkasuunnistus perheen pienimmille sekä runsaasti muuta ohjelmaa.

Linnanmäen kauden ohjelmistoon kuuluvat myös syyskuussa vietettävä hyytävä iik!week ja kauden päättävä lokakuinen Valokarnevaali.

S-ryhmästä rannekkeet edullisesti

SOK ja HOK-Elanto ovat jälleen Linnanmäen Huvipuiston pääyhteistyökumppaneita. Asiakasomistajat saavat rannekkeensa S-ryhmän toimipaikoista edullisempaan hintaan kuin Linnanmäen myyntipisteistä. Rannekkeita myydään Prismoissa, Sokoksissa, joissakin S-marketeissa sekä pääkaupunkiseudun Sokos Hotelleissa majoituksen yhteydessä 18.4.−22.10.2017.

S-ryhmä tarjoaa lasten kanssa huvitteleville myös laitekummipalvelun. Laitekummi menee lapsen kanssa laitteeseen, mikäli lapsen vanhempi ei jostain syystä voi tai halua mennä mukaan.

Videolta selviää tarkemmin, mistä laitekummitoiminnassa on kyse.

 

 

 

Kevätkarnevaalin 2.–14.5. tarkempi ohjelma puolestaan löytyy täältä.