Lataa maksuton S-mobiili – Uudelle käyttäjälle latausetuna mobiilietukupongilla ilmainen kahvipaketti


6.11.2023

Lataa asiakasomistajan oma S-mobiili-sovellus käyttöösi 6.–30.11.2023 niin saat Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajana uuden lataajan* etuna Kulta Katriina kahvipaketin veloituksetta Osuuskauppa Suur-Savon Prismoista, S-marketeista tai Sale-myymälöistä. Mobiilietukuponki ilmestyy S-mobiiliin n. kahden päivän kuluttua sovelluksen käyttöönotosta.

S-mobiili on maksuton S-ryhmän ja S-Pankin palvelut yhdistävä mobiilisovellus, jonka saat ladattua käyttöösi puhelimesi sovelluskaupasta (vähintään Android 8.0 tai iOS 15). Saat kaikki S-mobiilin palvelut käyttöösi S-Pankin verkkopankkitunnuksilla tai toisen pankin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, kun sinulla on tili ja verkkopankkitunnukset S-Pankissa.

Lue lisää ja lataa s-kanava.fi/palvelut/s-mobiili/

*) Uuden lataajan etu koskee ensimmäistä kertaa S-mobiilin käyttöönottavia Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajia ja heidän asiakasomistajatalouteensa kuuluvia henkilöitä. Etua ei saa toistamiseen osuuskaupan / puhelimen vaihdon yhteydessä. Etukuponki ilmestyy S-mobiiliin n. kahden päivän kuluttua sovelluksen käyttöönotosta. HUOM! Seuraavat voimassa olevat kiellot estävät etukupongin näkyvyyden S-mobiilissa: analytiikan, profiloinnin ja asiakasryhmittelyn kielto ja/tai tuotetasoisen ostotiedon kielto. Poistamalla kiellot, kupongit tulevat näkyviin mobiiliin n. 2 vrk:n kuluessa. Uuden lataajan edun voi lunastaa kaikista Osuuskauppa Suur-Savon Prismoista, S-marketeista tai Sale-myymälöistä.