Lähes 2,5 miljoonan euron huoneuudistus Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnaan


2.11.2022

Osuuskauppa Suur-Savo investoi jälleen Savonlinnan matkailuun. Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnan huoneuudistus aloitetaan marraskuussa 2022 ja uudistetut huoneet valmistuvat matkailijoiden iloksi jo seuraavaan kesäsesonkiin.

Alkavassa uudistuksessa remontoidaan pääurakoitsija Savonlinnan Saneerauspalvelun johdolla   53 huonetta uuteen loistoon. Huoneiden sisustussuunnittelusta vastaa Promakers Oy, joka on aiemmin suunnitellut Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnan ravintola- ja kokoustiloja. Sisustuksen tyyli saa vaikutteita Seurahuoneen muiden tilojen, kuten Kokous- ja tapahtumatila Luodon, värimaailmasta ja tunnelmasta. Uudistuksessa hotelli Seurahuone Savonlinnaan tulee lisää tilavia perhehuoneita ja saunallisia huoneita.

Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnaa on uudistettu lähivuosina runsaasti, viimeisimpänä valmistui 48 uutta sviittitasoista tilavaa huoneistoa lyhyt- ja pitkäaikaiseen majoitukseen. Hyvän vastaanoton saaneet huoneistot otettiin käyttöön kesällä 2022. Jo tehdyt ja tulevat uudistamistoimenpiteet vahvistavat hotelli Seurahuone Savonlinnan monipuolisuutta elämys- ja palvelukokonaisuutena. Uudistuksen yhteydessä huolehditaan, että kiinteistön ilmanvaihto ja valaistus ovat nykyaikaisten energiaa säästävien ratkaisujen mukaisia ja tukevat hotellin vastuullisuustavoitteita.

Kestävän matkailun puolesta – Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna hakee Sustainable Travel Finland-sertifikaattia

Vastatakseen muuttuvaan kysyntään ja turvatakseen tulevaisuutensa, on matkailuelinkeinon kehityksen oltava kestävää. Visit Finland on kehittänyt Sustainable Travel Finland (STF)-ohjelman kansainvälistyvää matkailua harjoittaville matkailuyrityksille ja -alueille. Ohjelman avulla vastuullisten toimenpiteiden omaksuminen ja kehittäminen helpottuu. Sustainable Travel Finland -kehittämisohjelma koostuu seitsemästä askelmasta, jotka suoritettuaan yritys saavuttaa käyttöönsä STF-merkin. -Sustainable Travel Finland ohjelma antaa meille tarvittavat työkalut kestävän matkailun edistämiseen, joka on tavoitteemme nyt ja jatkossa, kertoo Osuuskauppa Suur-Savon Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinnan hotellinjohtaja Kati Vihma.

Lisätietoja:

Kai Nurmi, toimialajohtaja, Matkailu- ja ravitsemiskauppa, ABC-toimiala
puh. 0400942141 | kai.nurmi@sok.fi

Kati Vihma, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna
puh. 0503714530 | kati.vihma@sok.fi

 

Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna lukuina

  • 85 huonetta
  • 48 huoneistoa
  • 3 kokoustilaa
  • 2 saunaa
  • 4 ravintolaa

 

Pää-/Rakennusurakoitsija: SSP Group Oy

Arkkitehti-/pääsuunnittelu: Granlund Mikkeli Oy

Sisustussuunnittelu: Promakers Oy

Rakennesuunnittelu: Sitowise

LVIA-suunnittelu: Rejlers Finland Oy

Sähkösuunnittelu: Sähköinsinööritoimisto Kemppinen Oy

LVI-Urakoitsija: SSP LVI Oy

Sähköurakoitsija: Sioma Oy

Kiinto- ja irtokalusteet: RESTAMASTER