Kuvataiteilija Jasmina Ijäs Osuuskauppa Suur-Savon kummitaiteilijaksi


3.5.2018

Osuuskauppa Suur-Savon vuoden 2018 kummitaiteilija on kuvataiteilija Jasmina Ijäs. Kummitaiteilijan valinta on osa Osuuskauppa Suur-Savon ja Taidekeskus Salmelan pitkäaikaista yhteistyötä, jolla tuetaan nuorten taiteilijoiden toimintaa.

Kuvataiteilija Jasmina Ijäs (s. 1990) on Tampereella asuva ja työskentelevä kuvataiteilija, joka on inspiroitunut Suomen luonnosta. Maalauksien pääosissa ovat luontomme eläimet niille ominaisissa ympäris-töissä. Koskemattoman luonnon lisäksi tämä käsittää myös ihmisen kädenjäljen. Teoksissa toistuvat geometriset muodot ja useat eri ulottuvuudet. Ijäs työskenteli Taidekeskus Salmelan nuorten taiteilijoiden talviresidenssissä syyskauden 2017. Hänen teoksiaan on esillä Taidekeskus Salmelan näyttelyssä kesällä 2018 Domanderin näyttelyalueella.

Yhteistyöllä etuja asiakasomistajille

Osuuskauppa Suur-Savo tukee toimialueensa kulttuuria, urheilua ja erilaisia tapahtumia vuosittain yli 300 000 eurolla. Yhteistyösopimukset eri tahojen kanssa sisältävät monipuolisia tapahtumaetuja asiakas-omistajille. Tänä vuonna yhteistyötä Taidekeskus Salmelan kanssa on laajennettu myös tapahtu-maetuihin, sillä 29.6. DDT Jazzband & Jussi Raittisen juhlakonsertin lipuista myönnetään asiakasomistajille hintaetu. Muita tämän kesän yhteistyökumppaneita ovat mm. St. Michel -ravitapahtuma, Visulahti, Juva rokkaa, Savonlinnan Opera Games sekä Naisvuoren, Kuninkaankartanon ja Koirakiven kesäteatterit.

Lisätietoja:
Osuuskauppa Suur-Savo
toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen
p. 0500 553 765

Taidekeskus Salmela
toiminnanjohtaja, konsuli Tuomas Hoikkala
p. 0400 656 432