3.5.2023
Osuuskauppa Suur-Savo aloittaa yhteistyön enonkoskelaisen Karvilan Panimon kanssa kiertotalousoluen valmistuksessa. Oluen valmistukseen käytetään Osuuskauppa Suur-Savon kauppojen ruisleipähävikkiä.
‒ Strategiamme kannalta tässä toteutuu kolme asiaa: lähiruokayhteistyö paikallisen toimijan kanssa, hävikin hyödyntäminen sekä toimialojen rajat ylittävä yhteistyö. Vastuullisuus on avaintekijä, sanoo ravintolajohtaja Ulla-Maija Myllymäki tyytyväisenä. ‒ Olutta valmistetaan aluksi rajoitettu erä, hän lisää.
Olutta pääsee maistamaan kesäkuun alusta lähtien kuudessa Osuuskauppa Suur-Savon ravintolassa: Mikkelissä Gastropub Einossa, Frans & Michellessä ja Pruuvissa sekä Savonlinnassa Majakassa, Perlina di Castellossa ja Olavinlinnan ravintoloissa.
Uudelle oluelle haetaan nimeä nimikilpailulla, joka järjestetään @kattaasavon Facebook- ja Instagram-tileillä. Kilpailu on käynnissä 14.5. saakka ja nimi julkaistaan viikolla 20. Palkintona nimikilpailun voittajalle on 100 euron ravintolalahjakortti. Lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan kassillinen Suur-Savon Leipomon tuotteita. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.
Lisätietoja
Ulla Myllymäki, ravintolajohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, ulla-maija.myllymaki@sok.fi,
puh. 040 550 6842
8.10.2024 | Paikallisia uutisia
7.10.2024 | Paikallisia uutisia | Tapahtumat
4.10.2024 | Paikallisia uutisia | S-Etuja | Tapahtumat