Ice Skating Tour hyvässä vauhdissa


9.12.2015

18. Ice Skating Tour on vauhdittanut koululaisia ja perheitä hyvällä sykkeellä jo usealla paikkakunnalla. Vauhtia piisaa aina maaliskuulle asti.

Kiertue pysähtyi Porissa joulukuun alussa. Päivän koululaisluistelut luisteltiin isolla tekojäällä, johon osallistui peräti 750 oppilasta opettajineen. Iltatapahtumassa oli tarjottujen kaakaomukien perusteella reilut 350 innokasta luistelijaa.

– Sää suosi tapahtumaa, se oli poutainen ja leuto. Mukavaa vaihtelua sadekeleihin, paikalla ollut asiakkuusassistentti Maiju Santikko Satakunnan Osuuskaupasta huomauttaa.

Illan ohjelmassa oli limbo- ja nopeuskisaa, tanssileikkiä ja myös vapaampaa kuntoluistelua. Kaakaotarjoilun jälkeen oli vuorossa jäädisko.

– Diskon ajaksi kentän isot valot sammutettiin, ja värikkäät diskovalot loivat tunnelmaa illan pimeyteen. Apsi Apina, Onni Orava ja Ville Viikinki villitsivät lapsia raikuvaan menoon. Karkkisateen karkit tarjosi osuuskauppa, Maiju Santikko kertoo ja kiittelee Luisteluliittoa mallikkaasti sujuneista järjestelyistä.

Myös Luisteluliiton Lauri Paalasmaa toteaa päivän sujuneen hienosti. 

– Paljon väkeä ja hyvä meininki.