Hae meille kesätöihin!


4.1.2021

Me suursavolaiset haluamme onnistua jokaisessa asiakaskohtaamisessa tekemällä tavallisia asioita epätavallisen hyvin!

Etsimme kesäkauteen 2021 kesätyöntekijöitä. Toivomme, että Sinulla on aito halu, innostus ja intohimo asiakaspalveluun. Tartut työhön oma-aloitteisesti positiivisella asenteella ja sinulla on mahdollisuus ja halu tehdä vaihtelevaa vuorotyötä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kesätyöhön yhdessä mahtavien työkavereiden kanssa Etelä-Savon vilkkaassa kesäsesongissa. Lisäksi pääset nauttimaan S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon laajoista henkilöstöeduista.

Haemme toimipaikkoihimme Etelä-Savoon kesäkaudelle 2021

MYYJIÄ, LIIKENNEMYYMÄLÄTYÖNTEKIJÖITÄ, KOKKEJA, TARJOILIJOITA, BAARITARJOILIJOITA, VUOROPÄÄLLIKÖITÄ, KERROSHOITAJIA, KAHVILATYÖNTEKIJÖITÄ SEKÄ APUTYÖNTEKIJÖITÄ.

Kerro hakemuksessasi, missä työtehtävissä olisit halukas työskentelemään ja valitse hakulomakkeesta itseäsi kiinnostavat toimipaikat.

HAE NYT >>

Tule tekemään kanssamme työtä terveellä järjellä, suurella sydämellä, huumorilla, mutta tosissaan!

Kesätyöhaku on avoinna 30.4.2021 saakka. Jätäthän hakemuksesi kuitenkin pian, sillä palkkaamme kesätyöntekijöitä jo hakuaikana. Haastatteluun kutsuttaviin olemme yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnasta 14.5.2021 mennessä.

Huomioithan, että tämä haku on tarkoitettu täysi-ikäisille (ennen kesää 18 -vuotta täyttäville) hakijoille. Nuorten 14-17 -vuotiaiden kesätyöhaku on avoinna 1.3 – 31.3.2021 osoitteessa www.suursavo.fi.