Fransmanni Mikkeli on valittu Vuoden Fransmanni -ravintolaksi


12.5.2009

Fransmannin Mikkeli on valittu 16 Fransmanni-ravintolan joukosta Vuoden Fransmanniksi. Valinta tehdään vuosittain muun muassa edellisen vuoden myynnin kehityksen ja liiketulosten, asiakastyytyväisyyden sekä henkilöstötyytyväisyyden perusteella. Vuoden Fransmanni –palkintoa on jaettu vuodesta 2007 lähtien.  

Mikkelin Fransmannissa sekä asiakkaat että henkilökunta ovat tyytyväisiä. Mikkelin Fransmannin henkilökunnan työtyytyväisyyden ja asiakastyytyväisyyden mittarit edustavat koko Fransmanni-ketjun parhaimmistoa. Myynti on kehittynyt selvästi edellisvuotta paremmalle tasolle. Liiketuloksen kehittyminen on ollut hyvää ja hallittua ja myös työn tehokkuus on parantunut.

”Mikkelin Fransmannin menestystä kuvaa esimiestiimin johtamisote laadukkuus edellä kohti tulostavoitteita. Ihmisten määrätietoinen johtaminen, hyvän tunnelman ylläpito ja tuloksen teon kulttuuri kuvaavat Mikkelin Fransmannin tapaa toimia. Koko henkilökunta on sitoutunutta ja haluaa tehdä yhdessä töitä menestyksen ja asiakkaiden viihtyvyyden eteen”, toteaa ravintolapäällikkö Pirjo Lautiainen

Fransmanni-ravintolat ovat yhdistäneet suomalaista ja maalaisranskalaista keittiötä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan. Tuloksena on syntynyt ainutlaatuinen ja nautinnollinen yhdistelmä keski-eurooppalaisen ja pohjoisen Euroopan parasta keittiötä. Ensimmäinen Fransmanni avattiin vuonna 1987 ja tällä hetkellä Fransmanni-ravintoloita on Suomessa 15 ja yksi Pietarissa.

Klassikoita kunnioittaen Fransmannin ruokatarjonta on uusiutunut ajan henkeen. Ruokalistalla on reheviä ja maukkaita yrteillä höystettyjä annoksia laadukkaita ruokaviinejä unohtamatta. Fransmannin viinipruuvi viihdyttää vaikkapa seurustelun yhteydessä tai ennen ateriaa. Fransmanni aloitti myös yhteistyön tunnetun suomalaisen kirjailijan Jukka Sinivirran kanssa – Ranskan viinit kirja on nyt mahdollista ostaa Jukka ja Päivi Sinivirran allekirjoituksella signeerattuna vain Fransmanneista. Lisäksi uusia tuulahduksia maalaisranskalaisesta keittiöstä ruokalistalle saadaan 19.5.2009 alkaen.

Tervetuloa Fransmanniin nauttimaan pöydän antimista!

Lisätiedot:

FRANSMANNI, Mikkeli

Pirjo Lautiainen, ravintolapäällikkö

Puh. 044 7913618, pirjo.lautiainen@sok.fi

Porrassalmenkatu 9, 50100 Mikkeli

Katja Malminen

ketjupäällikkö, Fransmanni

SOK MaRa -ketjuohjaus

GSM 050 562 0994, katja.malminen@sok.fi

www.fransmanni.fi