Esteetön liikkuminen ravintoloissamme Savonlinnassa.


7.12.2017

Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloissa on huomioitu esteetön liikkuminen niin hyvin kuin se vain on rakenteiden osalta mahdollista. Ja jos ei ole, henkilökunta auttaa mielellään pääsemään perille.

Savonlinnassa

Majakka

Ravintola Majakka sijaitsee katutasossa kauniilla paikalla Saimaan äärellä. Majakkaan pääsee esteettömästi ja ravintolassa on inva WC. 

Kulma Coffee Shop

Kulma kahvila sijaitsee Sokoksen yhteydessä katutasossa, kahvilaan on käynti automaattisesti toimivien tavaratalon pääovien kautta. Inva WC sijaitsee toisessa kerroksessa, sinne pääsee hissillä tai liukuportaita pitkin.

Perlina di Castello

Sijaitsee Savonlinnan Kauppatorin kupeessa Original Sokos Hotel seurahuoneella. Ravintola on katutasossa ja ravintolaan pääsee liuskaa pitkin. Perlinassa on helppo liikkua niin pyörätuolin kuin lastenvaunujenkin kanssa. Inva WC samassa tasossa. Perlina di Castellon viinikellariin on jyrkät portaat. Hotellin kokoustiloihin pääsee hotellin aulasta hissillä (pl. Perlinan viinikellari ja Tosca – näihin käynti henkilökunnan avustuksella), inva WC sijaitsee hotellin aulakerroksessa. 

Night & Bar Tamino & Mefisto

Savonlinnan yöelämän keskukseen pääsee Original Sokos Hotel Seurahuoneen kautta hissillä. Henkilökunta avustaa myös ravintolasta hotellin aulassa sijaitsevaan Inva WC.hen. 

Muikkuterassi

Muikkuterassille Seurahuoneen 6 kerrokseen pääsee hissillä. Henkilökunta auttaa tarvittaessa pari porrasta. inva WC hotellin katutasossa. 

Presso & Rosso Express

Prisman yhteydessä katutasossa sijaitseviin Pressoon ja Rosso Express ravintolaan on helppo kulku Prisman automaattiovien kautta. Inva WC katutasossa. 

Opera Grill & Bar 

Saimaan aalloilla keinahtelevaan grilliravintolaan pääsee liuskaa pitkin esteetömästi. Ravintolassa ei ole erillista inva WC.tä.