Esteetön liikkuminen ravintoloissamme Mikkelissä, tervetuloa!


7.12.2017

Osuuskauppa Suur-Savon ravintoloissa on huomioitu esteetön liikkuminen niin hyvin kuin se vain on rakenteiden osalta mahdollista. Ja jos ei ole, henkilökunta auttaa mielellään pääsemään perille.

Mikkelissä

Cafe Stella sijaitse Kauppakeskus Stellassa Mikkelin torin laidalla. Kauppakeskuksessa on helppo liikkua esteettömästi ja kerrosten väliä pääsee kulkemaan joko hissillä tai liukuportaita pitkin, kauppakeskuksen ovet avautuvat liiketunnistimilla. Kauppakeskusksessa on inva wc sekä lasten leikkipaikka. 

Prisman ravintolamaailma, Presso, Buffa ja Hesburger

Sijaitsee Graanilla Prisman yhteydessä. Katutasossa sijaitseviin ravintoloihin on esteetön kulku kauppakeskuksen pääovista jotka toimivat liiketunnistimilla.  Inva WC sijaitsee 2. kerroksessa, jonne pääsee kätevästi hissillä. 

Gastropub Eino 

Einon katutasoon, Mikkelin torin laidalla, pääsee liikkumaan esteettömästi. Einossa on inva hissi jolla pääsee pyörätuolilla tai lasten vaunujen kanssa Einon Vintille sekä Viinikellariin. Inva WC katutasossa. 

Rosso

Mikkelin Rossoon (2.krs) on helppo tulla ja ravintolassa on helppo liikkua esteettömästi. Ravintolaan pääsee hissillä Kauppakeskus Stellan kautta tai Mikkelin torin laidalta (tätä reittiä kulkiessa on huomioitava alaovi joka ei avaudu automaattisesti). Ravintolan yhteydessöä on inva WC 

Amarillo 

Amarillon Street Bar on katutasossa jonne on helppo tulla, ravintolassa on lattiassa eri tasoja joiden välillä ei ole liuskaa, henkilökunta auttaa tarvittaessa.  Amarillon yläkerrassa ei ole eri tasoja ja sinne pääsee helposti hissillä ja liuskan avulla pyörätuolilla ja lastenrattaiden kanssa.  

Frans & Michelle 

Sijaitsee Original Sokos Hotel Vaakunan katutasossa ja ravintolassa on hyvin tilaa liikkua estettömästi. Hotellin pääovella on liiketunnistimella toimiva automaattiovi. Kokoustiloihin, inva WC.hen ja lasten leikkipaikalle pääsee helposti hissillä. Hotellin pysäköintihallissa (käynti Vilhonkadulta) on muutamia inva paikkoja ja autohallista pääsee hissillä katutasoon (välissä on ovia jotka ei avaudu automaattisesti). 

Bar’n’Night Vaakuna

Sijaitsee myös Original Sokos Hotel Vaakunan katutasossa mutta ravintolaan on  muutama porras. Esteetöntä kulkua tarvitsevat ohjataan sisään hotellin pääoven kautta josta henkilökunta huolehtii asiakkaat eteenpäin. Inva WC.hen on käynti hissillä, henkilökunta ohjaa. 

Pruuvi & Päämaja 

Pruuviin ja Päämajalle pääsee vain portaita pitkin. Ravintolasta löytyy liuskat, eli henkilökunta avustaa portaissa. Ravintola Pruuvissa on inva WC.  

Wilhelm 

Wilhelm sijaitsee katutasossa ja ravintolassa on samassa kerroksessa sijaitseva inva WC. 

Mikkelin Klubi 

Historiallinen Mikkelin Klubi sijaitsee 3. kerroksessa. Klubille pääsee hissillä, hissi on kuitenkin kooltaan aika pieni (ovi 70 cm leveä) ja isommilla pyörätuoleilla ( ei sähköinen) liikkujat pääsee Klubille henkilökunnan avustamana. Inva WC on kerrosta alempana, käynti sinne myös samalla hissillä.