Earth Hour sammuttaa valot tunniksi lauantaina


24.3.2023

Earth Hour ympäristötapahtumaa vietetään tänä keväänä 25.3.2023 klo 20.30-21.30. Tapahtuman tavoitteena on yhdistää ihmiset ilmasto- ja ympäristökriisin ratkaisemiseksi ja pitää huolta ympäristöstä. Tapahtumalla haetaan joukkovoimaa ilmastotoimiin ja luonnon monimuotoisuuden suojeluun.

Osuuskauppa Suur-Savon hotellit, Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli ja Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna ovat mukana tapahtumassa ja sammuttavat valot tunniksi, tärkeän asian puolesta. -Kannustamme vieraitamme mukaan tähän yhteiseen valomerkkiimme ilmaston puolesta, kertoo Vaakunan hotellinjohtaja Kari Hänninen.

-Meille vastuullinen toiminta on osa arkea ja osoituksena siitä olemme saaneet Green Key -sertifikaatin. Vastuullisuus on tärkeä kriteeri niin energiatehokkuuteen tähtäävissä investoinneissa kuin vieraillemme tarjolla olevissa sähköpyörissä ja paikallisuutta korostavassa Saimaa H2O-vedessämme, jatkaa Hänninen.

Earth Hourin myötävaikutuksella on suojeltu meriä ja metsiä eri puolilla maailmaa. Tänä vuonna WWF kerää Earth Hourin aikaan somessa ja verkkosivuillaan lupauksia. Lupauksilla WWF haluaa innostaa suomalaisia tekemään vastuullisempia ja kestävämpiä valintoja omassa arjessaan. Ympäristönsuojelu kuuluu kaikille, niin päättäjille, talouselämän vaikuttajille kuin yksilöillekin.

 

Lisätietoja:

Kari Hänninen, hotellinjohtaja, Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli, p. +358 50 528 8006