Asiakasomistaja Online on nyt Oma S-kanava


14.12.2011

Satojen tuhansien asiakkaiden aktiivisesti viikoittain käyttämä Asiakasomistaja Online on nyt uudistunut  Omaksi S-kanavaksi nimeltään, ilmeeltään ja käyttöliittymältään tutkimuksissa ja paneeleissa selvitettyjen asiakastoiveiden mukaisesti.  Uusi nimi Oma S-kanava viestii siitä, että verkkopalvelu on nyt saumattomasti osa S-kanavaa.  Asiakasomistaja Onlinesta tutut sisällöt on järjestetty Omalle S-kanavalle uudenlaisiksi kokonaisuuksiksi. Tarkoituksena on helpottaa navigointia ja sisällön löytymistä.

Oma S-kanava on asiakasomistajatalouteen kuuluvan henkilökohtainen, oma näkymä S-kanavalle.  Omalla S-kanavalla voit seurata mm. bonusostoja, asiakasomistajuudesta saadun rahallisen hyödyn määrää ja ajankohtaisia asiakasomistajaetuja. Palvelussa voit ottaa käyttöösi myös monia hyödyllisiä palveluja, kuten bonusviestit matkapuhelimeen tai sähköiset takuukuitit.  Tilaamalla bonusviestit huolehdit, ettei seuraava bonusprosenttiporras jää saavuttamatta. Sähköiset takuukuitit puolestaan ovat oiva tapa päästä eroon kuittikaaoksesta ja takuukuittien etsimisestä. Aktivoituasi takuukuittipalvelun Omalla S-kanavalla arkistoituvat S-ryhmästä ostettujen tuotteiden takuukuitit Omalle S-kanavalle. 

Omalle S-kanavalle kirjaudutaan S-kanavan oikeasta yläkulmasta. Kirjautuminen Omalle S-kanavalle tapahtuu S-tunnuksella, jonka voit hankkia kirjautumisen yhteydessä. Palveluun voidaan siirtyä myös suoraan S-Pankin verkkopankin etusivulta.

Tutustu palveluun tästä

Kirjaudu palveluun tästä