Anttolan uudistettu ja laajennettu Sale harjakorkeuteen


6.7.2011

Anttolan uudistettu ja laajennettu Sale harjakorkeuteen

Uudistettavan Sale Anttolan harjannostajaisia vietettiin perjantaina 1.7.2011. Sale Anttola on rakennettu v. 1997. Nyt uudistettavan myymälän peruskorjaus- ja laajennustyöt alkoivat maaliskuussa. Rakennustyöt ovat sujuneet hyvin ja aikataulussa. Myymälätilat otetaan vaiheittain käyttöön heinäkuussa. Virallisia avajaisia vietetään elokuussa.

Uuden Sale-myymälän kokonaispinta-ala on n. 670 m², josta myyntipinta-alaa on n. 390 m². Myyntipinta-alan lisäys on n. 60 m². Tontin pinta-ala on 2 762 m². Pysäköintipaikkoja on n. 40. Investoinnin kokonaiskustannusarvio on 750 000 euroa. Investoinnin työllistämisvaikutus on 13 henkilötyövuotta.

Sale Anttola on valoisa, avara ja edullinen lähikauppa. Salen valikoimat laajenevat kaikkien tuoteryhmien osalta, mutta erityisesti pakasteissa. Uutena tuotealueena myymälään tulee kodin ja asumisen peruskäyttötavaravalikoima. Kokonaistuotelukumäärä on laajennuksen jälkeen n. 4000. Tuotelukumäärä kasvaa uudistuksen myötä n. 1000 tuotteella.

Sale Anttola työllistää viisi henkeä ympärivuotisesti. Kesällä työntekijämäärä kaksinkertaistuu. Myymäläpäällikkönä toimii Tuomas Nousiainen. 1.10.2011 alkaen myymäläpäälliköksi on nimitetty Sari Nurminen. Nousiainen siirtyy joulukuussa avattavan S-market Urpolan päälliköksi.

Salen aukioloajat ovat erittäin pitkät ja asiakasystävälliset ma-pe 7 – 21, la 7 – 18 ja su 9 -18.

Rakentajat ja suunnittelijat:
Arkkitehti: Arkkamis Oy / Kari Simanainen, Mikkeli
Rakennesuunnittelu: Insinööritoimisto Creo³ Oy, Mikkeli
LVIA-suunnittelu: Enerplan Oy, Mikkeli
Sähkösuunnittelu: Enerplan Oy, Mikkeli
Pääurakoitsija: RV Saneeraus, Mikkeli
Vastaava työnjohtaja: HonkaPro Oy / Ismo Honkapuro
LVIA-urakoitsija: LVI-Kaari Oy, Mikkeli
Sähköurakoitsija: Eulux Oy, Mikkeli

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen
gsm 0500 553 765
heikki.hamalainen@sok.fi