Meille töihin?


Haemme myyntipalvelun päällikköä

Myyntipalvelun päällikkö

Etsimme Osuuskauppa Suur-Savon myyntipalveluun asiakaspalvelun ja myyntityön vahvaa ammattilaista myyntipalvelun esimiehen tehtävään.

Hakemamme henkilö omaa toimialakokemusta majoitus- ja ravintolakentältä, sekä aiempaa esimieskokemusta. Olet siis innostava johtaja, joka kannustaa tiimiään jatkuvaan oppimiseen, kehittymiseen ja ideointiin – olet tiimitoiminnan ammattilainen ja viestit asioista selkeästi. Haluat omalta osaltasi kasvattaa myyntiä, kehittää myyntipalvelun toimintaa ja hyödyntää eri myyntikanavia myyntityössä.

Talouden tunnusluvut eivät ole sinulle vieraita ja lisäksi sinulla on vähintään suomen- ja englannin kieli vahvasti hallussa. Tiimiisi kuuluu myyntipäällikkö ja neljä myyntisihteeriä.

Tarjoamme ainutlaatuisen toimipaikkaverkoston, josta asiakkaille löytyy vaihtoehtoja. Kokonaisuus koostuu Etelä-Savon alueella kolmesta hotellista sekä 32 kahvilasta / ravintolasta. Toimit vahvasti yhteistyössä omien yksiköiden sekä S-ryhmän valtakunnalliseen myyntipalvelun kanssa.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen.

Osuuskauppa Suur-Savo on yksi alueen suurimmista työnantajista ja tarjoamme sinulle näköalapaikan, mahdollisuuden kehittyä ja luoda uraa sekä S-ryhmän ja Osuuskauppa Suur-Savon mittavat henkilöstöedut ja koulutusmahdollisuudet. Osuuskauppa Suur-Savon työntekijänä sinulla on kattava työterveyshuolto ja olet vakuutettu myös työajan ulkopuolella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Kai Nurmelle sähköpostilla osoitteeseen kai.nurmi@sok.fi viimeistään 25.4.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa matkailu- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Kai Nurmi, kai.nurmi@sok.fi tai p. 0400 942 141