Mene Etusivulle

Matkailu- ja ravintola-ala

Haluamme, että innostavalla MaRa-alalla on töihin kiva tulla ja kiva lähteä myös kotiin. Vaikka luomme muille elämyksiä, teemme ihan tavallisia töitä, jotka vaativat epätavallisen paljon taitoa.

Kiitos päivästä!

Matkailu- ja ravintola-alalla tehdään työtä ihmisten parissa elämyksiä luoden. Tässä on ala, jossa yksikään päivä ei ole ihan samanlainen! Työ vaatii pelisilmää, energiaa sekä vuorovaikutustaitoja. Jos tykkäät vauhdikkaasta menosta, hyvästä porukasta ja siitä, että näet heti työsi jäljen, tule töihin MaRa-alalle. Käy tutustumassa toimialueemme kahviloihin ja ravintoloihin tarkemmin Raflaamossa!

Kokki

Kokkina pääset työskentelemään toimialueemme erilaisissa ympäristöissä ja makumaailmoissa. Osuuskauppa Suur-Savon tarjonnasta löytyy niin kotimaisia herkkuja, kuin kansainvälisiäkin makuelämyksiä. Lisäksi meiltä löytyy grilliruokaa, pubiruokaa ja pikaruokaa. Jokaiselle löytyy siis taatusti jotakin. Kokin tehtävät vaihtelevat toimipaikoittain, mutta osaamista tarvitaan monipuolisesti niin aamiaisen, lounaan, kuin á la cartenkin parissa. Työssäsi pääset luomaan asiakkaillemme ainutlaatuisia makuelämyksiä. Kokin tehtävään vaaditaan alan koulutus.

Vastaanottovirkailija & aamiaishoitaja

Toimialueemme hotelleissa voit työskennellä vastaanottovirkailijana sekä aamiaishoitajana. Vastaanottovirkailijana huolehdit hotellin vastaanotosta ja vastaat erinomaisesta asiakaspalvelusta. Tehtäviisi kuuluu esimerkiksi asiakkaiden tulo- ja lähtöselvitysten hoitaminen, huonevarauksien vastaanottaminen, laskuttaminen sekä yleinen asiakkaiden neuvominen. Vastaanottovirkailijan tehtävässä olet avainasemassa luomassa asiakkaillemme ikimuistoisia elämyksiä. Aamiainen on asiakkaillemme yksi hotellivierailun odotetuimmista hetkistä, joten positiivisen asiakaskokemuksen luominen on tärkeää. Aamiaishoitajana vastaat siis hotelliaamiaisen valmistamisesta, sen esillepanosta sekä aamiaispöydän täyttämisestä ja yleisestä siisteydestä. Hotellin vilkkaassa työympäristössä tärkeintä on aurinkoinen asenne ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot.Osuuskauppa Suur-Savolla on toimialueellaan kolme hotellia, Original Sokos Hotel Vaakuna Mikkeli, Original Sokos Hotel Seurahuone Savonlinna sekä Savonlinnassa sijaitseva kesähotelli Hotel Tott.

Tarjoilija & ravintola- ja kahvilatyöntekijä

Tarjoilijana & ravintola- ja kahvilatyöntekijänä tehtäviisi kuuluu esimerkiksi kassatyöskentely, asiakaspalvelu, kahvilan tai ravintolan siisteyden ylläpito sekä erilaisten tuotteiden, kuten burgereiden tai kahvien valmistus. Pubeissa ja yökerhoissa työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelua, anniskelua, siistimistä ja lipunmyyntiä.Tässä työssä olet mukana luomassa ainutlaatuisia kohtaamisia ja erinomaista palvelua asiakkaillemme. Työssä tarvitset positiivista asiakaspalveluasennetta, vahvoja tiimityötaitoja sekä kykyä hymyillä myös kiireisimpinä hetkinä. Tarjoilijan ja ravintolatyöntekijän tehtävissä edellytetään hygieniapassia sekä mahdollisesti anniskelupassia.