Osuuskauppa Suur-Savolta joululahjoitus Mikkelin Pelastakaa Lapset ry:lle


20.11.2023

Osuuskauppa Suur-Savon jouluraha lahjoitettiin tänä vuonna Mikkelin Pelastakaa Lapset ry:lle. Yhdistys myöntää avustuksia Mikkelin ja lähikuntien perheille hakemusten perusteella. Pääasiallinen tukimuoto on Eväitä Elämälle -ohjelma, jossa tuetaan vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia.

 

‒ Moni alueemme perhe kamppailee rahan riittävyyden kanssa. Pelastakaa Lapset -liiton avustus kattaa vain osan jatkuvasti kasvavasta tuen tarpeesta, joten jokainen yhdistyksemme saama lahjoitus on tärkeä. Niiden avulla voimme mahdollistaa yhä useamman lapsen ja nuoren harrastuksen tukemisen.  Harrastusmahdollisuus on erittäin tärkeää myös syrjäytymisvaarassa oleville lapsille ja nuorille, sanoo Mikkelin Pelastakaa Lapset ry:n hallituksen varapuheenjohtaja Helena Vitikainen.

 

‒ Halusimme tänä vuonnakin toivottaa hyvää joulua yhteistyökumppaneiden joulukorttien sijaan hyväntekeväisyyden kautta. Lahjoituskohde 2000 euron joulurahalle valikoitui asiakkaille tekemämme kyselyn perusteella, kertoo toimitusjohtaja, kauppaneuvos Ari Miettinen.

 

‒ Marraskuussa kysyimme asiakkailta, mihin joulukorttirahat tulisi lahjoittaa. Tukikohteiksi ehdotimme nuorten mielenterveystyötä, senioritoimintaa ja vähävaraisia lapsiperheitä. Eniten kannatusta sai vähävaraisten lapsiperheiden tukeminen, kertoo asiakkuuspäällikkö Leena Vironen. ‒ Haluamme saada asiakkailtamme mahdollisimman paljon palautetta, näkemyksiä ja toiveita osuuskauppamme toiminnasta. Teemme parhaamme, että toimintamme kehittyy aina asiakkaiden valintojen mukaiseen suuntaan, kuten nyt tämä joulurahalahjoitus.

 

Kysely toteutettiin digitaalisilla SuSa-vuorovaikutusnäytöillä, jotka löytyvät Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan Prismoista sekä Kauppakeskus Stellasta Mikkelistä. SuSa-näytöt toimivat vuorovaikutuskanavana asiakkaiden ja osuuskaupan välillä, ja kysymykset vaihtuvat näytöillä säännöllisesti.

 

Lisätietoja:

Osuuskauppa Suur-Savo

toimitusjohtaja, kauppaneuvos Ari Miettinen, puh. 050 531 9550, sähköposti ari.miettinen@sok.fi

 

Mikkelin Pelastakaa Lapset ry

hallituksen varapuheenjohtaja Helena Vitikainen, puh. 0400 569 320, avustukset.mikkelinpela@gmail.com