Haemme B2B-myyntipäällikköä Osuuskauppa Suur-Savon toimialueelle

13.11.2020

S-Business on S-ryhmän yritysasiakkaille suunnattu asiakkuusohjelma ja yrityskortti, joka tuo ylivoimaista hyötyä ja helppoutta yrityksen arkeen. Kortti käy maksuvälineenä yli 1600 S-ryhmän toimipaikassa. S-Business-kortteja käytetään päivittäisiin hankintoihin jo yli 32 000 suomalaisessa yrityksessä. S-Business Oy on SOK:n omistama tytäryhtiö.

Osuuskauppa Suur-Savo on yli 72 000 asiakasomistajan omistama yritys, joka toimii Etelä-Savossa 12 kunnan alueella. Toimialue kattaa Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan talousalueet.

Haemme nyt tiimiimme B2B-myyntipäällikköä kolmen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan S-Business Oy:n myynnistä Osuuskauppa Suur-Savon alueella. Toimit tiiviissä yhteistyössä S-Business Oy:n myyntitiimin sekä Osuuskauppa Suur-Savon henkilöstön kanssa. Pelikenttänä toimii Osuuskauppa Suur-Savon alueen yritysmarkkina. Raportoit suoraan S-Business Oy:n myyntiryhmän esimiehelle sekä lisäksi osuuskaupan asiakkuus- ja viestintäpäällikölle.

Viet asetettuja myyntitavoitteita eteenpäin itsenäisesti ja vastuullisesti. Vastaat valittujen asiakkuuksien hoitamisesta osuuskaupan toimialueella ja olet aktiivisesti mukana erilaisissa kehittämisprojekteissa. Asiakasrajapinnassa työskentely sekä asiakasarvon luominen kuuluvat vahvuuksiisi. Olet aktiivinen sekä ulospäinsuuntautunut verkostoituja.

Odotamme sinulta:

  • erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • vahvaa osaamista tavoitteelliseen ja itsenäiseen myynnin tekemiseen
  • oma-aloitteisuutta, aktiivisuutta ja positiivista asennetta
  • matkustusvalmiutta osuuskaupan toimialueella

Lisäksi arvostamme näyttöjä menestyksekkäästä B2B-myynnin tekemisestä sekä asiakkuuksien suunnitelmallisesta kehittämisestä.

Nyt sinulla on loistava tilaisuus päästä osaksi innovatiivista liiketoimintaa ja energistä tiimiä. Saat mukavat työkaverit ja pääset hyödyntämään ison talon hyviä etuja.

 

Lähetä hakemuksesi 29.11.2020 mennessä osoitteeseen

www.suursavo.fi/b2bmyyntipaallikoksi

Esitäthän hakemuksen ja CV:n lisäksi palkkatoiveesi. Työt alkavat 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Erik Kajander p.010 768 2591 to 19.11 klo 15-16 sekä ke 25.11 klo 8-9.

Voit laittaa myös sähköpostia osoitteeseen etunimi.sukunimi@sok.fi.