Uratarinat

Eveliinan tarina

Eveliinalla on kokemusta myyjän, ravintolatyöntekijän, vuoropäällikön, lipunmyyjän, blokkarin ja ravintolapäällikön työtehtävistä. Eveliina työskentelee tällä hetkellä uudistetun ravintola Amarillon ravintolapäällikkönä ja Eveliinan mielestä parasta työssä on oma työryhmä, monipuoliset työtehtävät ja mahdollisuus kehittyä ja kehittää.


 

Jannen tarina

Janne on työskennellyt Mikkelin ja Savonlinnan Prismassa sekä Sale Mikkelissä. Viimeiset neljä vuotta Janne on työskennellyt automyyjänä Suursavonauto Mikkelissä. Jannen mielestä parasta työssä on erilaiset asiakaskohtaamiset ja aivan mahtavat työkaverit.


 

Jennan tarina

Jenna on tullut kesätöihin Osuuskauppa Suur-Savoon ABC Juvalle vuonna 2006, Mikkeliin muuton yhteydessä Jenna siirtyi sisäisellä siirrolla Mikkeliin, ABC Tuukkalaan, jossa hän työskenteli liikennemyymälätyöntekijänä, keittiön palveluvastaavana ja palvelupäällikkönä. Nyt Jenna työskentelee ABC Pitkäjärvellä keittiöpäällikkönä. Jennan mielestä parasta työssä on työn monipuolisuus ja se, että on aina mahdollisuus kehittää itseään työssä.


 

Tuomon tarina

Tuomon ura on alkanut Sale Hurissalossa, jossa Tuomo työskenteli kesätyössä 8 kesää. Kesätöiden jälkeen Tuomon tie on kulkenut useiden Osuuskauppa Suur-Savon päivittäis- ja käyttötavaramyymälöiden kautta Mikkelin Prismaan, jossa Tuomo työskentelee tällä hetkellä myyntipäällikkönä. Tuomon mielestä hänen työssään parasta on erilaisten ihmisten kanssa toimiminen, sekä mahdollisuus opiskella työn ohella ja kehittyä omassa työssä.


Alkaisiko sinunkin ura Osuuskauppa Suur-Savossa nyt?

Katso tästä tällä hetkellä avoinna olevat ponnahduslautamme elämänmittaiselle uralle!